LG’den yeni amiral gemisi: LG G8S ThinQ

2019 Mobil dünya kongresinde LG’nin yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli olan LG G8S ThinQ basına tanıtıldı. Cihaz, kardeşi LG G8 ThinQ ile benzer özellikler taşıyor. Bakalım bu farklı versiyon G8 modeli bize nasıl özellikler vaad ediyor?

LG G8S ThinQ nasıl özelliklerle gelecek?

Cihaz 6.2 inç boyutunda ve 2248×1080 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. Telefonda, kardeşinde olduğu gibi yine üçlü bir kamera sistemi kullanılıyor yalnız bu sefer ana kameranın çözünürlüğü 16 megapikselden 13 megapiksele düşmüş durumda.

Cihaz gücünü sekiz çekirdekli Snapdragon 855 işlemciden alıyor. 6 GB’lık bir Ram’e sahip olan telefon, 64 ya da 128 GB’lık dahili depolama seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Android Pie sürümüyle satışa sunulacak olan telefonun ön yüzünde 8 megapiksellik bir özçekim kamerası bulunuyor. 3.5 mm kulaklık girişine ve parmak izi okuyucusuna da sahip olan akıllı telefon aynı zamanda 3D yüz okuma özelliğiylede hayatı kolaylaştırıyor. Telefonun üzerinde 3550 mili amperlik bir bataryaya yer verilmiş. Cihazın satış fiyatı hakkında henüz net bir bilgi yok.

 

Exit mobile version