LG Wing akıllı telefonun Türkiye fiyatı belli oldu

LG Wing, fütüristik ve tamamen farklı bir form faktörü ile geleneklere uymayan bir başka model. Birincil ekran yatay bir konuma döner ve altında daha küçük bir ikincil ekran ortaya çıkar. LG Wing açıldığında bir “T” şekli oluşturuyor ve bu birkaç soruyu gündeme getiriyor. Bu form faktörü çoklu görevler için faydalı olacak mı yoksa bu sadece harika bir parti numarası mı? İşte LG Wing akıllı telefonun detayları ve Türkiye fiyatı…

Her geçen yıl, önde gelen markaların çoğu yeni akıllı telefon sürümleri çıkarmaya devam ediyor. Tıpkı hayvanların göç etmek, yiyecek toplamak veya çiftleşmek için yılın belirli bir zamanını beklemesi gibi, biz de bu markaların her birinin bir sonraki sürümü için yılın belirli zamanlarını beklemeye başladık. Özellikle son beş yılda tanıdık bir dikdörtgen şekle yerleştikten sonra, kendimize sonraki büyük evrimin ne olduğunu sormaya devam ediyoruz. LG Wing telefon ile elektronik devi cevabı bulduğunu düşünüyor.

Samsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldı

Diğer herhangi bir faaliyetten ziyade bir içerik oluşturma toplumuna doğru ilerlerken, araçlarımızın da uyum sağlaması gerekir. LG Wing telefonu, içerik oluşturucu için hepsi bir arada olarak tasarlandı. Bir dizi yeni özelliğin yanı sıra çekimlerinizi artırmak için yerleşik bir parıltı içerir. Teknolojiyi kullanan ilk yinelemeli akıllı telefon olarak, bunun ileriye dönük yol olup olmadığı soruluyor.

LG WING AKILLI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

İlk kutudan çıkarıldığında, LG Wing standart akıllı telefonunuzdan fark edilir derecede daha kalındır. Ama bunun için iyi bir sebep var. Akıllı telefonun çift ekranlı bir yaklaşımı var. Bu daha kalın kaplama sağlıyor. İşte burada LG Wing’in benzersiz özelliği ön plana çıkıyor.

İkinci ekranı ortaya çıkarmak için, kullanıcıların cihazı çevirerek açması gerekir. Ancak diğer çift ekranlı akıllı telefonların çoğunun aksine, standart kitap çevirme yaklaşımını takip etmiyor. Bunun yerine, ekran 90 derecelik bir açıyla sağa döner. Bu açılı ekran, daha sonra tartışacağım LG Wing’deki başka bir benzersiz özellik için de kullanışlıdır.

LG Wing, 169.5 × 74.5 × 10.9mm boyutlarına sahip ve 260g ağırlık taşıyor. Bunu perspektife koymak için, Samsung Galaxy Note 20 Ultra’nın 164,8 × 77,2 × 8,1 mm ölçülerinde ve 208 g ağırlığında olduğunu düşünün.

Ancak elinizde, LG Wing telefonunu tutmak o kadar da zor değil. Üniteyi tek elle çalıştırırken ekranı çevirmek o kadar da zor değil. Tabii ki, eğer sağ elini kullanıyorsanız. Solak olarak içe doğru çevirmek biraz daha zor. LG Wing’e geçtiğinizde daha hafif bir akıllı telefondan geçeceğiniz neredeyse garantidir. Bunu cebinizde taşırken kesinlikle fark edeceksiniz. Bu cebinizde bir çift bol şort giymemeye çalışın.

Düğmeler ve bağlantı noktaları oldukça standart bir yaklaşımı izler. Sağ üst tarafta ayrı ses düğmeleriniz var ve hemen altında güç düğmesi var. Type-C USB bağlantı noktası, hoparlör ızgarasının yanında alt kısımdadır.

Telefon Ekranı ile ilgili özellikler

LG Wing, 6.8 ”ölçüsünde dönen bir P-OLED ekrana sahiptir. 395 ppi piksel yoğunluğu ile 1080 x 2460 piksel çözünürlüğe sahiptir. Ayrıca% 87.0 ekran / vücut oranına sahiptir. Çok küçük farklılıkların yanı sıra, LG Wing ve Galaxy Note20 neredeyse aynı ekran özelliklerine sahip. Bununla birlikte, Note20 Ultra ile eşleşmiyor.

Ana ekranın çevrilmesi ikincil ekranı ortaya çıkarır. Bu, 3,9 ”boyutlarında ve 1080×1240 piksel çözünürlüklü bir G-OLED paneldir. Parlatma işlevini kullanırken ekran kullanışlıdır. Ancak diğer tüm uygulamalar için nispeten küçüktür. Ekranın daha fazla uygulama ile entegre edilmesi, deneyimi geliştirmek için daha fazla kullanılması harika olurdu. Entegre uygulamalar, kamera uygulamasını, galeriyi, YouTube’u ve diğerlerini içerir.

İkincil ekranı kullanırken yararlı olan şey, ana ekranı başka bir şey için kullanırken ve ikincil ekranda başka sayfalar açık olabilir. Genel olarak, bazı temel işlevler için yararlıdır. Ancak burada çok daha fazlası için yer vardır.

LG Wing ile ilgili güzel sürprizlerden biri de ana ekranın kesintisiz olması. Ön kamera için kesik yoktur. Bunun yerine, kamerayı bir açılır özellik olarak bulacaksınız. Kamera uygulamasını kullanırken, sadece selfie modunu değiştirin ve kamera açılır. Uygulamayı kapatmak veya tekrar değiştirmek, uygulamayı tekrar yuvasına taşıyacaktır.

Ekranların kendisi harika. Önde gelen ekran üreticilerinden biri olan LG ile LG akıllı telefonlar her zaman en iyi panellerden bazılarını kullanır. LG Wing’de de durum farklı değil. Renkler cesur ve parlak ve çok net görünüyor.

 

LG Wing Telefon Kamerası

Daha önce de belirtildiği gibi, öne bakan selfie kamera, çerçeveye yerleştirilmiş bir açılır birimdir. Yeterli olandan daha fazla olan 32 MP lense sahiptir. Ancak pop-up özellikleri sadece bir hile değil. Ve sadece izlemeniz için daha fazla ekran eklemek de değil. Bunun yerine, telefonun dönen ekranı için bir gerekliliktir. Açıda bile en iyi çekimleri sağlar.

Arka kamera üç mercekten oluşur. Buna 64MP ana lens, 13MP ultra geniş ve başka bir 12MP ultra geniş lens dahildir. İkinci lens, sihrin çoğunun LG Wing’de gerçekleştiği yerdir. Bu, telefonu Gimble Modunda kullanırken birincil kameradır.

İkinci lens, kullanışlı olan döner bir sensöre sahiptir. Ekranı döndürürken, arkaya bakan kameraların yalnızca ikisi kullanımdadır. LG, bu parıltı özelliklerini taklit ederek, stabilizasyon için kendi “hexa hareket” sensörünü kullanır. Bu çoğunlukla yazılım aracılığıyla yapılır. Ekranın gerekli olmayan kısımlarını kesmek için ultra geniş lens kullanmak ve hareket ederken bunları sabit bir çekim oluşturmak için geri eklemek yeterlidir.

Yazılım aracılığıyla gizli bir numara olabilir, ancak harika bir numara. Benzersiz bir çekim yapmak için kasıtlı olarak fazla hareket etsem bile videolar harika görünüyor. Bazen, etki için bir platformda yukarı veya aşağı atlardım ve bu hiç fark edilmeyecekti.

Performans ve Pil Ömrü

Özellikleri açısından, LG Wing telefonu çok iyi bir Qualcomm yonga setine sahip. Bununla birlikte, bu piyasadaki en yeni değil, önceki nesil amiral gemisi. Ne olursa olsun, Qualcomm SM7250 Snapdragon 765G (7nm) yonga setinde performans asla söz konusu olmayacak. Octa çekirdekli bir CPU’ya (1 × 2.4GHz Kryo 475 Prime + 1 × 2.2GHz Kryo 475 Gold + 6 × 1.8GHz Kryo 475 Silver) sahiptir. Bu, bir Adreno 620 GPU, 8GB RAM ve sizin seçtiğiniz 128GB veya 256GB dahili depolama ile birleştirilir.

Günlük kullanım söz konusu olduğunda, hızlı yanıt ve çoklu görev sağladığından donanımda hata oluşturamazsınız. Bununla birlikte, birimin oldukça acı çektiği yer, yazılım departmanındadır. Düzenli olarak ortaya çıkan ve çözülemeyen sorunlar vardı. Hatta bazıları yeniden başlatıldıktan sonra da devam etti. Sihir onu kapattı ve tekrar açmadı.

Bu yazılım sorunları arasında telefonun donması da vardı. Bu da telefonun kilidinin açılmadığı veya aramaların cevaplanamadığı anlamına geliyor.

İkinci ekrana rağmen pil ömrü harika… 4.000 mAh pil içerir ve pil tasarrufu özellikleriyle birlikte bu departmanda hiçbir endişeniz olmaz.

LG WING TÜRKİYE FİYATI

LG Wing, 3 Şubat tarihi itibariyle, Turkcell online mağazada 14.999 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Exit mobile version