LG Velvet 2 Pro çevirimiçi görüldü

LG, geçen ay akıllı telefon üretimini kapattığını duyurmuştu. Bu duyurunun ardından, LG Rollable ve LG V70 gibi internette piyasaya sürmeyi planladığı cihazlardan bazılarını gördük. Şimdi, LG Velvet’in bir yıl önce duyurduğu halefi olarak piyasaya sürülmesi gereken bir cihaz olan LG Velvet 2 Pro’nun sırası geldi.

Telefonun görüntülerini ve ayrıntılarını Twitter’da paylaşan Tron’a göre LG Velvet 2 Pro (standart sürümü yakında görmeyi umalım) aslında sadece Güney Kore’deki LG çalışanlarına satılan bitmiş bir cihazdır. Yaklaşık 3000 birim bulunduğunu ve çalışanların yeniden satamayacakları sadece iki birimle sınırlı olduğu ekleniyor.

Honor 50 Serisinin İşlemcisi Belli Oldu! Bir İlke İmza Atacak

LG VELVET 2 PRO FİYATI

Telefonun satış fiyatının yaklaşık 170 dolar olduğu belirtiliyor. Bu, telefonun gerçekten piyasaya sürülmesi durumunda satılacağının kesinlikle bir kısmı olarak görünüyor.

LG VELVET 2 PRO ÖZELLİKLERİ

Resimlerden biri LG Velvet 2 Pro’nun orijinaline benzer bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Yağmur damlası kamera tarzı korunmuştur. ancak şimdi kameralarından yalnızca birinin çıkıntı yaptığı LG Velvet’in aksine üç kamera da çıkıntı yapmaktadır. Arka taraf kavisli ve belli ki camdan yapılmış. Cihazı altın kaplama çerçevesiyle de görebiliriz. Sızdıran kişiye göre, bu renk çeşidi bej olarak adlandırılıyor. Ayrıca LG Velvet 2 Pro’nun iki tane daha renk seçeneği bulunuyor. Parlak bir yüzeye sahip siyah ve mat bir yüzeye sahip bimetalik bronz.

LG Velvet 2 Pro, ortasında bir kamera bulunan kavisli bir ekrana sahip. Bu, birinci nesil modelde olduğu gibi U şeklinde bir çentiktir. Telefonun teknik özellikleri bilinmemekle birlikte, telefonun basınca duyarlı olanlar için fiziksel düğmeleri (güç ve ses kontrolü) devre dışı bıraktığı ortaya çıktı.

Kaynak, LG’nin cihaz için yazılım güncellemeleri sağlamayacağını ortaya çıkardı. Bu, cihazın hiç başlatılmadığı düşünüldüğünde şaşırtıcı değildir. Ancak satın alanlar yaklaşık 6 ay satış sonrası hizmet alacaktır. Ayrıca parçaları stokta olduğu dönem için de hizmet almaya devam edeceklerdir.

Şirketin ayrıca LG Rollable’ı Kore’deki çalışanlara da sattığı bildiriliyor. Söylentilere göre, Rollable, altına uzatılabilir bir ekran ve amiral gemisi silikon yerleştirdi. LG, birkaç teaser’a rağmen en son Explorer Project cihazını kapıdan asla çıkarmadı.

LG, Nisan ayında mobil pazarından çekilme niyetini açıkladı. Bu nedenle firmanın bu cihazlardan daha fazlasını aniden piyasaya sürmesini beklemeyin. Muhtemelen bu telefonları internette pusuya yatmış halde bulamayacaksınız. LG, bunların yeniden satışını yasaklıyor.

Exit mobile version