LG V30+ inceleme

LG V30+ tüm dünyayı yakalamak ve standart LG V30’dan daha yüksek kaliteli müzik dosyalarını dinlemek için daha iyi bir telefon. V30+ gerçekten de sadece 128GB depolama alanı ile iyi bir kulaklık setine sahip bir V30 modeli.

Daha fazla müzik için daha fazla depolama
V30+, V30 ile aynı görünüyor ve aynı şeyi hissettiriyor. Aradaki fark depolama, modem frekans bantları ve birlikte verilen kulakiçi kulaklıklar. 
Telefonun hala bir microSD kart yuvası var ve eğer gerçekten çılgınsanız, 500GB’ın üzerinde kullanılabilir alan için yeni SanDisk Ultra 400GB microSD kartını takabilirsiniz. Bu, ses meraklılarına yönelik kulaklıkları önemli ölçüde destekleyebilen normal dijital-analog dönüştürücüden daha güçlü olan V30+”ın Hi-Fi Quad DAC”ı ile birlikte en önemli bileşen. 

DAC’leri önemseyen kişiler çoğunlukla kayıpsız ses dosyalarını dinler, ki bunlar da çok büyük olabilir. Beş dakikalık bir 192/24 FLAC dosyası, aynı uzunluktaki bir 320kbps”lik MP3″ün yaklaşık 11 MB”lık boyutu ile karşılaştırıldığında 200 MB’a kadar çıkabilir. Sonuçta, ses meraklıları bol miktarda depolama yapmayı severler. Yüksek dirençli kulaklıkları kullanabilen bir telefonda 500 GB’a ulaşmanız, büyük dosyalardan oluşan yerel bir kütüphaneniz varsa gerçek bir fark yaratabilir.

V30+ ayrıca telefonun özel DAC’inden yararlanmak için ayarlanmış olan LG QuadPlay kulakiçi kulaklıklar da içeriyor. V30, kulakiçi kulaklık takımı ile gelmiyor. Gerçek ses meraklılarının zaten kendi favori kulaklıkları olsa da bu hoş bir kazançtır. LG V30, en sevilen telefonlardan bir tanesi, çünkü geniş açı kamerası, diğer akıllı telefonlarda bulduklarınızdan farklı olarak tek veya 2x kameradan çok farklı bir bakış açısı sunuyor. Bütün bir sahneyi, bütün bir performansı ya da bir bütün alanı yakalamaya çalışıyorsanız, V30 sizin için üst seviye bir akıllı telefondur.

 

V30+, V30’un diğer önemli cazibe noktası olan sesle yükseliyor. LG’nin özel DAC’ları bir kültür oluşturdu ve V30+, ses dosyalarınız için mümkün olan en geniş alanı sunuyor. V30+’un diğer özellikleri arasında yer alan, çift kameralı telefon segmentinde ilk defa kullanılan “F1.6 diyafram açıklığı” ön plana çıkarken, ince ve hafif bir tasarıma sahip OLED FullVision ekranı ise göz dolduruyor. V serisinin yeni üyesi, bu özelliklerin yanı sıra sahip olduğu Cine Video modu ile kullanıcılarına film kalitesinde çekim yapabilme olanağı tanırken Google Assistant ve Ses Tanıma özellikleri ile de iletişimi farklı bir boyuta taşıyor.

LG V30+ Satış Fiyatı: 4,399 TL

Artıları:
•    Ses meraklılarını memnun edecek çıkışlar.
•    Büyük depolama alanı. 
•    Geniş açılı kamera.

Eksileri:
•    Yüksek fiyatı

Exit mobile version