LG UV ARTCOOL Klima ile Akıllı Serinlik

Enerji tasarrufu, sağlıklı ve akıllı özelliklerde yepyeni bir seviye.

Sofistike ve üst segment bir tasarımla sizi karşılayan LG UV ARTCOOL Klima, çevresini yansıtan ön panelindeki aynalı camı sayesinde evinizin estetiğine katkı sağlıyor. Modern çizgileri ve endüstriyel tasarımındaki birinci sınıf detaylar dikkat çekiyor.

Sağ kısmında sezgisel ekranı bulunuyor, buradan klimanın çalışma sırasındaki enerji tüketimini anbean takip edebilmek mümkün. Uzaktan kumandanın tek tuşuna basıldığı anda kullanılan enerji seviyesi gösteriliyor. Böylelikle kullanıcılar konforlu bir iç ortamın tadını çıkartırken, enerji tüketimlerini de kontrol ederek diledikleri seviyede tutabiliyorlar.
Ekranın altında klimanın önemli bir teknik yönüne vurgu anlamı taşıyan “Dual Inverter” yazısı mevcut. Söz konusu özellik, klimaların daha hızlı soğumasını, daha uzun süre dayanmasını ve daha sessiz çalışmasını esas alarak diğer klimalarda sıklıkla karşılaşılan gürültü sorununu çözüyor.

LG Inverter Kompresör, istenilen sıcaklık seviyesini korumak için kompresörün hızını sürekli olarak ayarlayarak geleneksel kompresörlere göre daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca hava daha uzağa ve daha hızlı yayılıyor. Optimize edilmiş hava çıkışı tasarımı, odayı daha çabuk serinleten/ısıtan güçlü bir hava akışı sağlıyor.

%99.99 sterilize edilmiş ‘orman’ havası

Sıcak havalarda serinliği, kış mevsiminde sıcaklığı sağlayan klimalar (İç ve dış üniteleri birbirinden bağımsız olarak çalışan Split Klimalar) yaşam alanları için vazgeçilmez. Yenilikçi LG UV ARTCOOL ise daha fazlasını beraberinde getiriyor, zira çarpıcı modelde temiz ve kaliteli hava ile iklimlendirme çözümlerine ileri teknoloji de dahil ediliyor.

Sunduğu iklimlendirme çözümleri ile tüketicilere doğru ısıda havanın yanı sıra, sağlıklı, hijyenik ve ferah hava sunan LG, UVNano teknolojisinin %99.99 oranında sterilizasyon sağladığına ilişkin Sağlık Bakanlığı onayına sahip. Alınan onayla birlikte, UVNano teknolojisine sahip UV Artcool Klimaların, fandaki bakteri, küf, zararlı partikül ve kokuları %99,99 oranında yok ettiği resmen onaylanmış durumda.

UVNano teknoloji özelliği, iç ünitesinde bulunan fandaki zararlı partikülleri yakalayıp kendi kendine temizliyor. %99.99 oranında sterilize edilmiş bir hava elde edilirken LG UV ARTCOOL Klima, sunduğu daha temiz ve ferah hava ile nefes almayı da kolaylaştırıyor. Adeta serin bir orman havası ile benzersiz bir deneyim sizinle.

4 aşamalı Aktif Enerji Kontrolü

“Aktif Enerji Kontrolü” özelliği sayesinde, odadaki kişi sayısı ve aktivite seviyesine göre 4 kademeli enerji kontrolü yapılabiliyor. Böylelikle, yüzde 57’ye varan enerji verimliliği sağlanabiliyor. Ayrıca LG UV ARTCOOL Klima, LG inverter olmayan klimalara göre yüzde 70’e kadar daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor ve bütçenizi koruyor. İnovasyon odaklı bir model LG UV ARTCOOL Klima… Birçok kişi bulunan ve aktivite seviyesi yüksek bir alanda, normal modda yüzde 100 enerji kullanımı ile çalışan klima, daha az sayıda insan ve ortalama aktivite seviyesinde 1. kademede yani yüzde 80 enerji ile çalışıyor. Hem az kişi hem de düşük aktivite seviyesi olan bir alanda ise, 2. kademede yüzde 60 enerji kullanımı ile çalışıyor. Hem çok az kişi bulunan hem de aktivitesiz bir alanda ise 3. kademede yüzde 40 enerji kullanımı yeterli oluyor.

LG UV ARTCOOL Klima, benzersiz tasarımı ve yenilikçi özellikleri ile yaşam alanlarına yüksek kalitede iklimlendirme, konfor ve sağlık getiriyor.

LG ThinQ ile kolay takip

LG ThinQ uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen LG UV Artcool sahipleri, evde olmadıkları sırada bile klimalarını çalıştırıp kapatabiliyorlar. Ayrıca, uygulama üzerinden enerji tüketim durumunu izleyebiliyorlar. LG ARTCOOL Klimalar, LG’nin özel ev aletleri uygulaması LG ThinQ ile uzaktan yönetilebiliyor. Kullanıcılar, Wi-Fi donanımlı bir cihaz üzerinden, diledikleri zaman, diledikleri yerden klimalarını kontrol edebiliyor. Böylelikle, LG ARTCOOL sahipleri, evlerine gitmeden önce ortamı diledikleri ölçüde ısıtabiliyor, uygulama üzerinden enerji tüketim durumunu izleyebiliyorlar. Ayrıca ister günlük bakımlar, ister daha kapsamlı bakım ihtiyaçları uygulama aracılığı ile görülebiliyor.

Exit mobile version