LG Signature OLED R katlanır TV dudak uçuklatan fiyatıyla satışta

İlk kez 2018’de görücüye çıkan LG Signature OLED R katlanabilir TV’si, hedeflenen 2019 lansmanını kaçırdı. Ancak bugünden itibaren Güney Kore’deki birçok büyük perakende mağazasında insanların gözlerini kırpması için birimler mevcut. Bir tane bile satın alabilirsiniz, ancak bu yaklaşık 87.000 dolar (681.227 TL + vergiler) gibi dudak uçuklatan fiyatıyla dikkat çekiyor.

LG Signature OLED R, 65 inç OLED ekranın yuvarlanıp alüminyum tabanına tamamen kaybolabilmesi açısından benzersizdir. Bu aslında birkaç farklı ekran boyutuyla çalışmasına izin verir. Tam görünüm size 65 inçlik bir görünüm verir. Çizgi görünümü ekranın yalnızca üst kısmını gösterir ve sıfır görünüm ekranı tamamen gizli tutar.

Siyah PlayStation 5 DualSense kontrolcüsü ortaya çıktı

LG SIGNATURE OLED R ÖZELLİKLERİ

Bu, güçlü ses sistemini toplam 100W çıkış gücüne sahip 4.2 kanallı hoparlörlerle kullanabilmeniz içindir. Ona bir Bluetooth hoparlörü olarak bağlanabilirsiniz ve sıfır görüş modu OLED’in gereksiz yere çalıştırılmasını önler. Hat modu 5 görünümü etkinleştirir: Müzik, Saat, Çerçeve, Ruh Hali ve Ev Panosu.

Bu sıra dışı TV, şirketin Gyeongbuk’taki Gumi TV fabrikasında üretilmektedir. Lüks bir eşya olarak konumlandırıldığı için, usta zanaatkarlar aslında işin bir kısmını elle yapıyorlar.

Danimarkalı tekstil şirketi Kvadrat, hoparlörleri kaplayan ve İmza Siyahı, Ay Grisi, Topaz Mavi ve Şekerleme Kahverengisi renklerinde mevcut olan kumaşı sağlıyor. Tabanın kendisi alüminyumdan yapılmıştır. İsterseniz üzerine yazı yazdırabilirsiniz.

LG TV DESTEĞİ SUNUYOR

TV’yi satın alırsanız, LG size 3 yıl uzatılmış hizmet sunacaktır. Bu, yılda iki kez teknisyenlerin TV’yi incelemek ve en iyi durumda olduğundan emin olmak için gönderilmesini içerir. LG ayrıca ekibini TV’nin kurulumuna yardımcı olacak şekilde gönderebilir.

 

Exit mobile version