LG Lifestyle TV ile Her Alanda İzleme Keyfi

LG’nin Lifestyle TV’leri, yeni nesil izleme alışkanlıklarına yönelik olarak sunduğu farklılaştırılmış tasarım ve özellikleriyle, günümüzün ev merkezli yaşam tarzı için ideal birer seçenek oluşturuyor. Gelin televizyonun detaylarına birlikte bakalım...

LG Electronics (LG), CES 2022’de, günümüzün ev merkezli yaşam biçimi için tasarlanan ve geliştirilen orijinal Lifestyle TV serisini tanıtacak. Çok yönlü olması, her mekana uyumlu ve daha kullanışlı olan LG’nin LifeStyle TV’leri, bir evi ofise, spor salonuna, galeriye, atölyeye veya eğlence merkezine dönüştürmeye yardımcı oluyor. Aynı zamanda dekorasyonunuza uyum sağlayan özellikleriyle günlük yaşamı daha keyifli hale getiriyor.

Geleneksel ekran tasarımından kaçarak yeni kullanıcı deneyimleri sunmak üzere tasarlanan LG Objet TV (model 65Art90) ve LG StanbyME (model 27Art10) modelleri bu seriyi öne çıkarıyor. Bu ürünler, form faktörleri ve işlevsellikleri ile çalışma, öğrenme, eğlence ve dinlenmenin günlük yaşamın bir parçası olduğu günümüzün çok işlevli evleri için çözümler ortaya koyuyor.

LG Lifestyle TV’lerin Özellikleri

Bir tuvali andıran LG Objet TV, minimalist tarzı ve nötr renklerin kullanımıyla her odaya uyum sağlıyor. Ayrıca her türlü iç mekana uygunluğuyla ön plana çıkıyor. LG Objet TV’nin kumaş kaplı kapağı, ürünle birlikte verilen ‘LG Uzaktan Kumanda’ya tek bir dokunuşla, kaldırılıp indirilerek kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına uyum sağlıyor. Maksimum görüntüleme deneyimi sağlamak amacıyla kapak tamamen açılıp ekran ortaya çıkarılabildiği gibi; seçilmiş yaşam tarzı işlevlerini görmek için kapak kısmen kapalı bırakılabiliyor.

LG Objet TV’nin 65 inç OLED evo paneli ve gelişmiş işlemcisi, tam görünüm modunda, her türden içeriği canlı, doğru renk ifadesi ve olağanüstü kontrastla hayata geçiren çarpıcı bir izleme deneyimi sunuyor. Bu birinci sınıf TV, üstün görüntü kalitesinin yanı sıra, izleyiciyi tamamen içine çekmek için sinema salonuna benzer bir ses sunan 80W, 4.2 kanallı bir ses sistemine de sahip. TV çizgi görünümüne ayarlandığında ise, tarih ve saati gösterirken, müzik ayarında uygun bir ses çalara dönüşüyor ya da galeri modunda1 ayarlandığında uzay ve doğa temalı görüntüler koleksiyonu sunuyor.

Özenle Seçilen Renkler

LG Objet TV’yi şu anda piyasadaki diğer tüm TV’lerden ayıran değişen kumaş kılıfı; Danimarkalı tekstil yenilikçisi Kvadrat’ın ürünü. Mevcut üç renk var. Bunlar Kvadrat Beji, Kvadrat Kızılı, Kvadrat Yeşili olarak öne çıkıyor. Ayrıca geniş renk paletine ve farklı tasarımlara uyum sağlama yetenekleri nedeniyle özenle seçimi gerçekleşti.

Objet TV’nin kurulumu da kendisi kadar zarif ve basit. İnce ancak sağlam olan TV, tıpkı modern bir galeride sanat eserinin sergilenmesi gibi; 5 dereceye kadar hafif bir açıyla duvara yerleşmek üzere tasarımı oldu. TV’nin kablolu çerçeve sistemi, kablo set üstü kutusu veya oyun konsolu gibi harici cihazları bağlamayı kolaylaştırırken temiz, çağdaş çizgilerini koruyor. TV, kullanıcıların yaşam alanıyla maksimum entegrasyon için duvarla aynı hizada bile kurulabiliyor.

LG’nin yeni Lifestyle TV serisindeki bir diğer yenilik olan LG StanbyME; günümüzün TV izleme alışkanlıkları için ideal bir arkadaş olma özelliği gösteriyor. Eşi benzeri olmayan bu eğlence merkezi, şarj edilmeden üç saatlik görüntülemeye izin veriyor. LG StandbyME, gizli tekerlekleri olan hareketli bir standa takılı; yerleşik pili olan kablosuz TV ekranı olarak da tanımlanabiliyor. LG StanbyME, en üst düzeyde izleme özgürlüğü için odadan odaya kolayca taşınabiliyor. 27 inçlik ekranı yalnızca filmler, TV şovları ve video içeriği akışı için değil. Aynı zamanda kullanıcıların aile ve iş arkadaşlarıyla video konferans yapmak için oldukça uygun. Bununla birlikte çevrimiçi dersleri izlemek için de ideal boyutta.

iOS ve Android Telefonlar ile Sorunsuz Mobil Ekranı Yansıtma

LG StanbyME, ergonomik tasarımı ile rakipsiz kullanım kolaylığı ve izleme konforu veriyor. Hem yatay hem de dikey yöndeyken ekran döndürülebiliyor ve eğilebiliyor. Yükseklik, izleyicinin kullanım senaryosuna göre konumu özelleştirmesine olanak tanıyarak; yatakta yatarken, mutfakta yemek pişirirken veya oturma odasındaki kanepede uzanırken optimum konfor sağlayacak şekilde ayarlanabiliyor. En yeni Android ve iOS akıllı telefonlar ve NFC ile sorunsuz çalışan ‘Mobil Ekran Yansıtma’ sayesinde LG StanbyME’ye içerik akışı çok kolay hale geliyor.

Çıkan yuva, görüntülü aramalar, çevrimiçi dersler ve akışlı içerik için hızlı ve güvenli bir çözüm oluşturmak için; izleyicinin telefonunu LG StanbyME’nin üzerine yerleştirmesine olanak tanıyor. Kullanıcılar ayrıca kablolu (USB, HDMI) veya kablosuz bağlantı yoluyla dizüstü bilgisayarlarını veya PC’lerini StanbyME’ye bağlayabiliyor.

Diğer TV’ler Arasındaki Öne Çıkan Farklılıklar

Uzaktan, dokunma ve hareket tanıma gibi sezgisel kontrol seçenekleri; LG StanbyME’ye daha da fazla kullanılabilirlik sağlıyor. Bu ürün için özel olarak tasarlanan kullanıcı arayüzü; izleyicinin kişisel izleme deneyimine göre uyarlanmasıyla herhangi bir TV kullanıcı arayüzünden farklı hale geliyor. LG StanbyME, tıpkı Objet TV gibi sade, modern bir tasarıma sahip. Dokusal kumaşla kaplanan, Pure Bej rengiyle donanan arka kapağı bulunan TV; her alana sıcak ve doğal bir his veriyor.

LG StanbyME, TV olarak kullanılmadığında güzel sanat eserleri, fotoğraflar veya saatli bir takvim görüntüleyerek ortamın ayarlanmasına yardımcı oluyor.

4 Ocak 2022 tarihinde Türkiye saatiyle 19:00’da www.LG.com/CES2022 adresini ziyaret ederek LG’nin bu Lifestyle TV’lerini CES 2022’de ilk görenlerden biri olabilirsiniz.

Exit mobile version