LG K92 5G telefonunu duyurdu

LG akıllı telefon dünyasına

Yeni kablosuz ağlara yönelik durdurulamaz hareketine devam eden LG, LG K42, K52 ve K62 serisi ile LG K Serisi ailesinin son genişlemesine katılacak yeni bir akıllı telefon olan yeni LG K92 5G’nin gelişini duyurdu. 5G desteği içeren ilk orta menzilli terminali olma yolunda büyük bir değişiklikle piyasaya sürüldü.

Sadece bir yıl önce 5G’ye hazır bir telefon almak, 1.000 dolar civarında para harcamanız gerektiği anlamına geliyordu. Ancak o zamandan beri en yeni ağ standardını destekleyen çok sayıda daha uygun fiyatlı telefon gördük. LG’nin K92 5G en yenisi. Snapdragon 690 yonga setinden güç alıyor. Yalnızca 6 altı 5G ağlarıyla çalışır. Daha da önemlisi, telefon yakında ABD’de 400 doların biraz altında satışa sunulacak.

K92, FHD + çözünürlüğe sahip 6,7 inç büyüklüğünde bir IPS LCD’ye sahip bir telefon. 16 MP selfie kamerası için delikli bir kesime sahip. Sağ tarafta bir parmak izi tarayıcısı ve sol tarafta güç ve ses düğmeleri bulunuyor.

LG K92 5G AKILLI TELEFONDA İLGİNÇ KAMERA TASARIMI

Arka taraf, makro çekimler ve derinlik verileri için 5 MP ultra geniş ve iki 2 MP modülün yanında f/1,78 diyafram açıklığına sahip 64 MP ana atıcı ile ilginç bir kamera tasarımıyla geliyor. Dört sensörün tümü gövdeyle aynı hizaya oturtulmuş. Dörtlü bir LED flaş kurulumuyla çevreleniyor.

Kaputun altında, yukarıda bahsedilen Snapdragon 690, microSD ile daha da genişletilebilen 6GB RAM ve 128GB depolama ile eşleştirildi. Pil 4.000 mAh’de geliyor. USB-C üzerinden şarj olur. Telefon ayrıca MIL-STD-810G uyumludur ve 3,5 kulaklık jakına sahiptir.

LG K92 5G, 6 Kasım’da 395 dolar karşılığında prömiyer yapacak. ABD Hücresel kullanıcılarının 350 dolara bir K92 almak için 19 Kasım’a kadar beklemesi gerekecekken, Cricket’e 359 dolara geliyor.

Bu telefonun diğer ülkelerde de kullanılabilirliğini artırması beklense de, şu anda olası varış tarihi hakkında bir bilgi yok.

https://www.youtube.com/watch?v=P3uHhvRWAFo

Exit mobile version