LG K12+ ortaya çıktı!

Lg-k12+

LG firmasının en güncel modellerinden biri olan LG K12+ isimli modelin tasarım detayları ve teknik özellikleri belli oldu. Giriş seviyesi bir telefon olan K12+’nin makul bir fiyat etiketiyle satışa sunulması planlanıyor.

LG K12+ modelinin teknik ve tasarım özellikleri

Daha önceden pek çok akıllı telefon modelinde kullanılmış olan Helio P22 yonga setinden gücünü alan yeni LG, 720×1440 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. Android 8.1 işletim sistemiyle çalışacak olan akıllı telefonun bünyesinde 3 GB’lık bir RAM bulunacak. Cihazın bataryasıyla ilgili henüz mevcut bir bilgi bulunmuyor.

Render görüntülerinden de anlaşılacağı üzere LG’nin yeni giriş seviyesi telefonu, biraz kalın alt ve üst çerçevelere sahip. Bu sebeple de cihazın ekran gövde oranı günümüz telefonlarının bir hayli gerisinde kalıyor. Samsung, yeni giriş seviyesi cihazlarında bile nispeten ince çerçeveler kullanırken, LG’nin neden böyle bir tasarımı benimsediği merak uyandırıyor. LG K12+ hakkındaki tüm detaylar, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresinde ortaya çıkacak.

Apex Legends fırtına gibi esiyor!

Exit mobile version