LG G8 ThinQ Çok Tanıdık Bir Tasarım Göstererek Sızıntı Yapıyor

Satışlar olağanüstü olmasa da G7 ThinQ; büyük ölçüde LG’nin son zamanlardaki en güçlü telefonlarından biri olarak görülüyordu, ancak LG G8 ThinQ bunu daha şimdiden alt üst edecek gibi görünüyor.

LG G8 ThinQ Özellikleri Sızdırılanla Hemen Hemen Aynı Olacak

Önden “Alpha” adlı kod adı verilen yeni nesil amiral gemisi, aynı çentik ve çene kombinasyonuyla tamamlanmış 6.1 inçlik bir ekranın geri dönüşü sayesinde selefiyle hemen hemen aynı görünüyor. Bununla birlikte, bu sefer LG , ikincisinin kalınlığını düşürdü ve biraz daha yuvarlak köşeli bir çentik uyguladı.

Çentik konusunda; ikincil bir geniş açı algılayıcıyı benimseyerek LG V40 ThinQ‘nin ayak izlerini takip edecek yeni bir çift kameralı selfie kurulumuna ev sahipliği yaptığını belirtmek faydalı olacaktır. Cihaz aynı zamanda kulak içi hoparlörünü, kemik iletimini kullanan yeni bir “ekran üzerindeki ses” hoparlörü lehine kaybettiğini gösteriyor.

Akıllı telefonun arkasına geçerken, yeniden tasarım çabalarının da minimum düzeyde olduğu açıktır. Aslında tek büyük fark; geçen yılın dikey olanının yerini alan yeni bir yatay çift kamera kurulumudur.

LG G8 ThinQ‘nun, önümüzdeki ay MWC 2019’da resmi olması bekleniyor. Şu an için iç detaylar az, ancak bazıları yeni Snapdragon 855 yerine geçen yılki Snapdragon 845 ile piyasaya çıkabileceğine inanıyor. Bu yılki LG isteğe bağlı ikinci ekranı destekleyebilir.

Exit mobile version