LG G3 Android Marshmallow güncellemesinde bazı kamera problemleri var

LG G3 Android Marshmallow güncellemesi, Türkiye açısından hazır ve şu günlerde sürümün test aşamaları sınavdan geçiriliyor ve tester’lara göre LG G3’ün fotoğrafçılık özelliklerinde bazı problemler var. Android Marshmallow’da RAW fotoğraf formatı özellikleri var ve deklanşör hızının kısmen hızlandığı da daha önce betacılar tarafından onaylanmıştı. Fakat LG G3′te, bazı kaynaklara göre fotoğraf çekimlerinde problem oluşmasıyla birlikte video çekimleri 1. dakikadan itibaren takılmalar ve görüntü taramaları görünüyor. Bu rapor özellikle Türkiye için gelecek olan Android Marshmallow güncellemesi için geçerli ve bu hafta itibariyle söz konusu fotoğraf problemi ile ilgili sorun giderici bir patch sürüm eklenecek. Böylece LG G3 Android Marshmallow güncellemesinin boyutu birkaç MB artık gösterecek. 

LG G3 Android Marshmallow güncellemesi, bahar dönemlerinde Türkiye’deki kullanıcılar için bekleniyor ve bu gelişmenin sonucunda Android Marshmallow güncelleme haritasında hergangi bir erteleme veya iptal söz konusu değil. Yazılacak olan patch ile birlikte kamera ile ilgili ve video çekimleriyle ilgili problemler çözülecek ve aynı zamanda diğer versiyonlara göre daha iyi bir multimedya yazılım altyapısı, Türkiye’deki kullanıcılara sunulacağı söyleniyor.

LG G3‘teki bu problemle birlikte, G3’ün güncelleme haritasıyla ilgili bir gelişme daha var. LG G3 Android Marshmallow güncellemesi yayımlandıktan yaklaşık 1 ay sonra, cihazlar için bir güvenlik patch’i indirilmeye açılacak ve yaklaşık 40MB veya 50MB arası değerlerde bir güncelleme olacak. Aslında bu güncelleme, en az Marshmallow kadar önemli.

Exit mobile version