LG G3 Android Marshmallow güncellemesi haziran içerisinde bekleniyor

LG G3 Android Marshmallow güncellemesi bazı bölgelerde kullanılmaya başlandı ancak hala Türkiye’de de Android Marshmallow’a dair bir gelişme yok. Fakat gelişmelere bakılırsa yaklaşık 6 haftalık bir yama çalışmaları sonucunda LG G3 için Android Marshmallow güncellemesi hazır durumda ve birçok kanal tarafından 2016 Haziran’ı içerisinde yayımlanacağı belirtiliyor. LG G3’ün Android Marshmallow sürümü, özellikle talebin az olduğu bölgelerde kullanılmaya başlandı, zira Türkiye gibi güncellemelere büyük önem veren kullanıcı kitlesinin olduğu, Hindistan, çin, ABD, Türkiye gibi bölgelerde henüz kullanımda değil. Bununla birlikte Kanada bölgesinde LG G3 kullanıcıları Android Marshmallow güncellemesini OTA olarak almaya başladılar. 

LG’nin yazılımcıları, G3 Android Marshmallow güncellemesiyle ilgili şimdiye kadar periyodik olarak en uzun güncelleme çalışmalarını yürüttüler. Bilgilere göre Android Marshmallow sürümü, LG G3 üzerinde 4 aydır son rötüşları yapılıyor, ilk çalışmalar da geçtiğimiz yılın yazında başlatıldı. İlk etapta, LG G3′te görünen problemlerden bir tanesi karşıdan gelen aramalarda telefonun kendini resetlemesi olduğu raporlandı. Mayıs ayında bu problemin üstesinden gelinmesinin ardından, Wi-Fi menzil problemleri, fotoğraf çekimlerinde aşırı ısınma ve kalitede düşüklük, mayıs ayında giderilen problemlerin içerisinde. 

Giderilen bug’ların ve sorunlara karşın, LG G3 Android Marshmallow yayımlandığında kısmen bir Wi-Fi menzil problemi yaşanması bekleniyor ve LG G3 için boyutu, LG G4’e veya diğer modellere nazaran daha büyük bir boyutta olması bekleniyor.

 

Exit mobile version