LG, Avrupa için Android 11 takvimini açıkladı

LG, Avrupa kullanıcıları için planlanan Android 11 sunumunu yayınladı. Şu anda, LG VELVET 5G, VELVET 4G, LG G8X, LG G8S, LG Wing, LG K52 ve LG K42 gibi akıllı telefonlar için yazılım yükseltmesini test etmektedir.

Şimdiye kadar, belirli LG cihazların Avrupa için Android 11 güncellemesini ne zaman alacağını bilmek için operatör yazılımı güncelleme programlarında bulunan bilgilere güveniyorduk.

Huawei Mate 40E 5G piyasaya sürüldü

Aslında, bugün erken saatlerde, LG Velvet 5G’nin Fido tarafından paylaşılan bilgilere göre 26 Mart’ta Android 11 güncellemesini paketlemesinin planlandığını bildirmiştik.,

Şirket, geçen yıl Android 10 güncellemesinde olduğu gibi genellikle yazılım güncelleme ayrıntılarını halkla paylaşıyor.

İŞTE ANDROID 11 ALACAK LG TELEFONLARI

LG VELVET 5G’nin Nisan ayında Android 11 yükseltmesini alması planlanıyor. LG G8X, ikinci çeyrekte yazılım güncellemesini alması beklenen markanın diğer telefonu.

Üçüncü çeyrekte, Güney Koreli şirket LG VELVET 4G ve LG G8S için Android 11 işletim sistemi güncellemesini sunacak. LG Wing, LG K52 ve LG K42, güncellemeyi yılın son çeyreğinde alacak.

LG, diğer telefon markalarına kıyasla Android 11 yükseltmesini sunmakta oldukça yavaş davrandı. Şirket, Android 11 beta sürümünü Aralık ayında test etmeye başladı ve Ocak ayında Güney Kore’deki LG VELVET 5G kullanıcıları için güncellemeyi yayınladı.

LG V60 ThinQ 5G, iç piyasa dışında güncellemeyi alan ilk telefon oldu. Geçen ay en son Android sürümü ile işlem gördü. LG, diğer pazarlar için Android 11 yükseltme programını henüz onaylamadı.

İlgili haberlerde, LG’nin döndürülebilir ekrana sahip bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Cihazın piyasaya LG Rollable adıyla gireceği tahmin ediliyor. Bir Güney Koreli yayın tarafından şirketin ürünü durdurduğu bildirildi. Ancak The Verge geçtiğimiz günlerde şirketin LG Rollable’ı beklemeye almayı reddettiğini bildirdi. Bunun dışında Ocak ayında LG, akıllı telefon işini bırakmayı planladığını iddia eden söylentileri yalanladı.

Artık LG, Android 11 zaman çizelgesini resmi olarak paylaştığına göre, kullanıcıların cihazlarında güncellemenin ne zaman yayınlanacağını tahmin etmeleri gerekmeyecek.

Exit mobile version