LG Akıllı Telefon Dünyasına Veda Edebilir

Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, akıllı telefon dünyasına veda etmek üzere. Şirket hakkında çıkan bazı dedikodular kaygı yaratıyor.

Akıllı telefon sektörü bildiğiniz üzere çok büyük bir rekabete ev sahipliği yapıyor. Neredeyse her kitleye hitap eden cihazlar üretiliyor. Mesela uygun fiyatlı cep telefonu arayanlar için Xiaomi eşsiz fırsatlar sunuyor. Gizlilik odaklı akıllı telefon isteyen kişiler için Apple iyi bir seçenek.

Neredeyse her köşe başını kalkmış olan akıllı telefon şirketleri aynı zamanda sert bir rekabete neden oluyor. LG CEO’su Kwon Bong-seok tarafından gönderilen ve önemli not olarak ifade edilen bir mesaj, bu rekabette ciddi bir değişikliğe neden olabilir. Gönderilen mesajda LG şirketinin artık akıllı telefon üretmeyeceği ifade ediliyordu.

LG akıllı telefon dünyasına son zamanlarda pek tutunamadı

Küresel mobil cihaz pazarı son dönemlerde çok fazla dedikoduya sahip. LG ise akıllı telefon birimi ile ilgili yeni bir kararın eşiğinde. Buna göre şirket bu bölümü küçültebilir ya da akıllı telefon pazarından tamamen çekebilir.

LG akıllı telefon dünyasına

LG üst düzey yöneticileri şu anda akıllı telefon birimi ile ilgili karar vermenin eşiğinde. Her ne kadar bunlar söylenti düzeyinde olsa bile yine de çalışanlara gönderilen not aslında kararın büyük ölçüde verildiğini gösteriyor. Son dönemlerde LG zaten pek tercih edilmiyordu.

Akıllı telefon sektöründe LG önemli bir konuma sahip olsa bile yine de yenilik yapmakta geri kalıyordu. Bu durum firma için özellikle de akıllı telefon üreten bir şirket için pek kabul edilebilir bir durum değil. Önümüzdeki günlerde konu ile ilgili detaylar geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Exit mobile version