LG, 163 inçlik televizyonu LG MAGNIT’i piyasaya sürüyor

LG, 163 inc süper boyutuyla MicroLED ekran olan LG MAGNIT’i piyasa sürüyor. LG MAGNIT 163 inçlik bir ekrana sahip. LG MAGNIT Micro LED (LSAB modeli), kongre merkezleri, kurumsal otel lobileri, lüks butikler, yayın stüdyoları, kontrol odaları, sergi salonları ve müzeler için bir tabela çözümüdür. LG MAGNIT ayrıca filmlerin, dizilerin ve sporların keyfini çıkarmak için 163 inç 4K çözünürlüğe sahip geniş ölçekli bir ekran arayan tüketiciler için bir ev sineması çözümüdür.

LG MAGNIT’İN ÖZELLİKLERİ

Bir MicroLED ekran olarak, OLED materyalleri olmadan OLED’in kendi kendine yayma avantajlarını sunar. Yani saatlerce açık kalan ekranlar için görüntü tutma (yanma) sorunlarını ortadan kaldırır.

Elbette, 4K özelliği bu kadar büyük bir ekranda o kadar net anlaşılmayabilir. Bunun gibi büyük bir ekranı oturma odasında kullandığınız zaman ortaya çıkabilecek olası etkiyi inkar etmek mümkün değil. Mükemmel webOS akıllı TV platformu ve LG CX ve LG Galeri Serisi gibi en yeni LG OLED TV’lerde kullanılan son teknoloji ürünü a9 işlemci kullanmış.

BÜYÜLEYİCİ GÖRÜNTÜ SUNAR

LG’nin sezgisel gezinme özellikleri ve ön ayarlar dahil birçok kullanışlı işlevin kontrolü için webOS akıllı işletim sistemine sahiptir. LG MAGNIT’in mükemmel görüntü kalitesi, son teknoloji ürünü olan yapay zeka destekli bir α (Alpha) görüntü işlemcisi ile destekleniyor. İçeriği ve kaynağı akıllıca analiz eden ve görsel çıktıyı gerçek zamanlı olarak otomatik bir şekilde optimize eden LG MAGNIT, büyüleyici bir görüntü sunuyor.

Micro LED, gelişmiş kontrast ve geniş bir görüntüleme açısına sahip görüntüler sunmak için doğrudan alt tabaka panosuna uygulanan, kendinden yayan mikrometre ölçekli piksellere sahiptir. Ekranların ön tarafına uygulanan LG Siyah Kaplama teknolojisi, küçük LED pikselleri nem, toz ve dış etkenlerden korurken kontrastı ve renk doğruluğunu artırmak için tasarlanmıştır. LG Black Coating ayrıca dikkat dağıtıcı yansımaları en aza indirir ve lekelerin çıkarılmasını kolaylaştırır.

FİYATI HENÜZ BELLİ DEĞİL

Kablosuz olarak sorunsuz bir şekilde sinyal gönderme ve alma yeteneği, LG’nin temassız konektör teknolojisinden kaynaklanmaktadır. LG’nin blok montaj tasarımı, gücün LED kabin göbeğinin kenarlarında bulunan pimli konektörler aracılığıyla her bir kabine gönderilmesine izin verir. LG MAGNIT, kabinleri sistem denetleyicilerine ve güç kaynaklarına bağlamak için ekranların arkasında yalnızca birkaç kablo ile kablo yönetimi için gereken zamanı azaltır.

LG MAGNIT’in fiyatı konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı. Bu ürünün fiyatının ilerleyen günlerde belli olacağı ifade ediliyor.

Exit mobile version