Lenovo ThinkBook Pods Pro kulaklıkları piyasaya sürüldü

Çinli bilgisayar devi Lenovo, Çin’de ThinkBook Pods Pro markasına sahip yeni bir çift gerçek kablosuz kulaklık piyasaya sürdü. Şirket bunu TWS ThinkBook Pods Pro olarak adlandırıyor. Kurumsal müşterileri hedefleyen bu kulaklıklar, benzersiz bir tasarıma ve normal Bluetooth kulaklıklarda bulunmayan bazı kullanışlı özelliklere sahiptir.

Lenovo ThinkBook Pods Pro Teknik Özellikleri ve Özellikleri

Yeni piyasaya çıkan kulaklık, mevcut ThinkBook bilgisayar ve aksesuar serisine benzer bir tasarıma sahiptir. Piyasadaki çoğu kulakiçi kulaklıktan farklı olarak, şarj kutusu, tıpkı Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro’nun durumunda olduğu gibi sürgülü bir kapağa sahiptir.

Bluetooth’un yanı sıra benzersiz özelliklerden bahsedersek, bu tomurcuklar birlikte verilen USB alıcısı aracılığıyla PC’ye de bağlanabilir. Bu kulaklıkları yönetmek için “Lenovo Bud’dy” adında özel bir uygulama da bulunmaktadır.

Apple AirPods 3 tasarımı sızdırıldı

Ayrıca, bu kulaklıklar aramaları kabul etmek ve kabul etmek için özel dokunma hareketleriyle hem Microsoft Skype hem de Microsoft Teams için optimize edilmiştir. İki ortam üzerinden bağlanabildiğinden, cihazlar arasında geçiş yapmak kolaydır.

Bununla birlikte, tomurcukların her biri yaklaşık 3.57 g ağırlığındadır ve ENC (Çevresel Gürültü Engelleme) için çift mikrofonludur. “Pro” lakabını kullanmasına rağmen, kulaklıkların ANC’yi (Aktif Gürültü Engelleme) desteklememesi garip.

Son olarak, bu gerçekten kablosuz kulaklıkların kılıfla birlikte tamamen şarj olması yalnızca 30 dakika sürer. Ancak, aramalarda yalnızca yaklaşık 2 saat ve şarj kutusuyla 20 saate kadar dayanırlar.

İşte yeni kulaklığın fiyatı

Lenovo ThinkBook Pods Pro, Çin’de 999 Yen (155 $) fiyatlıdır. Halihazırda ülkede satılıyor. Çoğu Lenovo ürünü gibi, bu da önümüzdeki günlerde diğer pazarlara da vuracaktır.

Exit mobile version