Lenovo Tab P12 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri

Lenovo'nun en yeni Lenovo Tab P12 Pro'su, Snapdragon 870 SoC, 120Hz saat hızına sahip 12,6 inç AMOLED ekran ve 45W hızlı şarjı destekleyen 10,200mAh pil dahil olmak üzere bazı etkileyici özellikleri bir araya getiren üst düzey bir tablettir. Ekim 2021'de satın alınabilir olacak.

Android tablet serisine devam eden Lenovo, bugün yeni bir “amiral gemisi” modelini tanıttı. Lenovo Tab P12 Pro, yükseltilmiş özellikler, başka bir büyük ekran ve yeni ve temiz bir yazılım hilesi de getiriyor.

Çok uzun zaman önce Lenovo, küçük QoL yükseltmeleri ile tüm giriş seviyesi Tab M serisini yeniledi. Şimdi, bazı üst düzey SKU’ları, Lenovo Tab P12 Pro’dan başlayarak yenileniyor. Kağıt üzerinde, Lenovo Tab P12 Pro, yakın zamanda piyasaya sürülen Mi Pad 5 Pro’yu andırıyor. Birbirine benzer şekilde işaretli iki sekmeyi görmek ilginç olacak.


LENOVO TAB P12 PRO ÖZELLİKLERİ

Adından da anlaşılacağı gibi, Lenovo Tab P12 Pro, aynı zamanda HDR 10+ ve Dolby Vision sertifikalı bir cihaz. Ayrıca 12,6 inç AMOLED panel ile birlikte gelir. 600 nit maksimum parlaklığa ve 120Hz yenileme hızına sahiptir. Bu özellikler, Lenovo’nun kazançlı üst düzey tablet pazarına dalmak istediğini açıkça ortaya koyuyor.

Kaputun altında 8 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama ile birleşen bir Qualcomm Snapdragon 870 SoC içerir. Lenovo ayrıca iyi bir önlem için bir mikro SD yuvası da attı. Tablet, 17 saate kadar video içeriği oynatabilen 45W hızlı şarjı destekleyen 10.200mAh pilden güç alıyor. Kutuya dahil olan şarj cihazının sadece 30W olarak derecelendirildiğini belirtmekte fayda var.

CİHAZIN KAMERA ÖZELLİKLERİ

Lenovo Tab P12 Pro kameralar hakkında detaylı bir şey yok. Ancak tabletler genel olarak kamera yetenekleriyle tanınmıyor. Arkada 13MP birincil sensör ve 5MP geniş açılı lens alıyoruz. Bir 8MP lens ve bir ToF sensörü, özçekimleri, görüntülü aramaları ve benzerlerini yönetir. Yüzle kilit açma da özelliği de yer alıyor. Ancak ToF sensörünün herhangi bir kapasitede kullanılması pek olası değildir.

Lenovo Tab P12 Pro’daki bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 ve NFC yer alıyor. Stylus girişi, perakende paketinde bulunan bir Lenovo Precision Pen 3.0 aracılığıyla etkin hale geliyor. 5G bağlantısı tüm SKU’larda mevcut olmayacak ve bölgeye göre değişiklik gösterecektir. Son olarak, tabletin güç düğmesi de parmak izi tarayıcı olarak ikiye katlanıyor. Dahil edilen dört adet pogo pimi aracılığıyla tablete harici bir klavye bağlanır.

TABLETİN ÇIKIŞ TARİHİ VE FİYATI

Paketlediği tüm özellikler için tablet şaşırtıcı derecede uygun fiyatlıdır. Yalnızca giriş seviyesi Wi-Fi varyantı 609,99 dolara mal olacak. Ekim 2021’den itibaren Amerika Birleşik Devletleri’nde satın alma şansınız var.

Öte yandan, Lenovo Tab P12 Pro’nun 5G versiyonu Amerika Birleşik Devletleri’nde mevcut olmayacak. Ancak Ekim 2021’de 1.065 dolar karşılığında EMEA’ya (Avrupa, Orta Doğu, Asya) ulaşması hedefler arasında…

Exit mobile version