Lenovo’nun Şeffaf Ekranlı Dizüstü Bilgisayarına İlk Bakış!

Lenovo'nun şeffaf ekranlı dizüstü bilgisayarının nasıl görüneceğini gösteren bir görüntü sızdırıldı. Peki, şeffaf laptop nasıl görünüyor?

Lenovo'nun Şeffaf Ekranlı Dizüstü Bilgisayarına İlk Bakış!

Mobile World Congress (MWC) 2024 yaklaşıyor. Daha önce Lenovo’nun 26 Şubat’ta İspanya’da başlayacak teknoloji sergisinde dünyanın ilk şeffaf ekranına sahip dizüstü bilgisayarına sergileyeceği beliritlmişti. Evan Blass (evleaks), söz konusu dizüstü bilgisayara bakış atma fırsatı sunan sızdırılmış bir görseli paylaştı.

Lenovo’nun Şeffaf Ekranlı Dizüstü Bilgisayarı Hakkında Bilinenler

Geçen ay LG, dünyanın ilk şeffaf OLED TV’sini CES’te sergilemişti. Şimdi de Lenovo, MWC’de dizüstü bilgisayar alanında aynısını yapmaya hazırlanıyor.

İlk bakışta laptop piyasada bulunan çift ekranlı bir dizüstü bir bilgisayar gibi görünüyor ancak aslında olan bundan çok farklı. Lenovo’nun yeni dizüstü bilgisayarı, çerçevesiz tasarımı ile yarı saydam bir ekran sunuyor.

Evan Blass tarafından paylaşılan görselde sağ tarafta bir güç düğmesinin yanı sıra üç bağlantı noktası olduğu da görülüyor. Görüntüdeki en önemli ayrıntılardan biri de Lenovo’nun şeffaf ekranlı dizüstü bilgisayarının destekleyeceği bir kalem ki bu da dokunmatik ekran desteğinin kullanıcılara sunulacağına işaret ediyor.

Görüntüde ayrıca Windows 11 işletim sisteminin çalıştığı görülüyor. Şeffaf ekranlı dizüstü bilgisayarın özelliklerinin geri kalanı ise şimdilik bir soru işareti olarak kalıyor. Sadece birkaç gün sonra MWC’de söz konusu cihaz hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkacak.

Exit mobile version