Lenovo Legion 2 Pro satışa çıkıyor

Lenovo Legion 2 Pro, arka tarafında görünür bir dahili soğutma fanı ile gelecek. Şirket Çin mikroblog web sitesi Weibo’da akıllı telefonun detaylarını paylaştı. Lenovo’nun Legion akıllı telefon hesabı tarafından paylaşılan posterler, Legion 2 Pro’nun önünü ve arkasını gösteriyor. Telefonun RGB aydınlatma ile benzersiz bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Ayrıca, oyun telefonunun 8 Nisan’da tanıtılacağını da ortaya koyuyor. Legion 2 Pro, Temmuz 2020’de piyasaya çıkan Lenovo Legion Phone Duel’in halefi olacak.

PES 2021 mobil 400 milyon indirmeye ulaştı

Lenovo Legion 2 Pro lansman tarihi

Lenovo, Weibo’ya Legion 2 Pro oyun akıllı telefonu için birkaç afişi ve çıkış tarihini paylaştı. Telefon, 8 Nisan’da yerel saatle 19: 30’da Çin’de tanıtılacak.

Akıllı telefonun özellikleri

Lenovo’nun Weibo’da paylaştığı birden fazla poster, telefonun arkasını beyaz ve siyah bir yüzeyle ve küçük bir dahili fanın görülebildiği merkezde bir çıkıntıyla gösteriyor. Bir oyun telefonunun aktif soğutma için bir fana sahip olması alışılmadık bir durum değildir, ancak gözle görülür şekilde açığa çıkması oldukça benzersizdir. Arkadaki bu çıkıntı aynı zamanda arka kameraları da barındırıyor ve bunlardan iki tane var. Legion logosu RGB aydınlatma ile de görülebilir. O çıkıntının altında da havalandırma delikleri var.

Başka bir poster, telefonun ön yüzünü yatay yönde gösteriyor ve şirketin 44 megapiksellik bir selfie atıcı olduğunu söylediği bir açılır kamera görülebiliyor. Bu, selfie kamerası için ekranda bir delik açma kesintisi olmayacağını ve gerçek bir tam ekran deneyimini sağladığını gösteriyor.

Şirket ayrıca Legion 2 Pro oyun akıllı telefonu için 144Hz yenileme hızına sahip 6,92 inç Samsung ekran, 90W hızlı şarj destekli 5.500mAh pil, 720Hz dokunmatik örnekleme hızı ve Snapdragon 888 SoC gibi bazı ek özellikler de sundu. Telefon ayrıca, yük altında çalışırken ısıyı daha verimli bir şekilde dağıtmak için sıvı soğutma ile birlikte gelir.

Exit mobile version