League of Legends: Wild Rift için müjdeli haber

League of Legends: Wild Rift açık beta tarihi açıklandı. Riot Games‘in uzun zaman önce geliştirmeye devam ettiği League of Legends’ın yanı sıra farklı branşlara bölünerek birden fazla oyun geliştirmeye başladı. Kapalı test aşaması birkaç aydır devam ettikten sonra, ilgilenen tüm oyuncular yakında kendilerini mobil cihazlarla Runeterra dünyasına kaptırabilecekler.

League of Legends: Wild Rift, yakında dünyanın her yerinden çok daha fazla telefonda oynanabilecek. Riot Games, 10 Aralık’ta Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Rusya (artı BDT) ve Türkiye’de mobil odaklı çok oyunculu çevrimiçi savaş arenasının açık beta sürümünü başlatarak Android ve iOS’ta yaygın olarak kullanılabilir hale getiriyor. Okyanusya, Tayvan ve Vietnam’daki oyuncular, 7 Aralık’ta biraz daha erken çekim yapıyor.

POKEMON GO EN BÜYÜK GÜNCELLEMESİNİ YAYINLAYACAK

LEAGUE OF LEGENDS: WILD RIFT AYRINTILARI 7 ARALIK’TA

Daha geniş sürüm, geri bildirime dayalı “birkaç” şampiyon, oyun dengesi ve özellikler ekleyen bir güncellemeyle birlikte gelecek. Daha fazla ayrıntı 7 Aralık’ta sunulacak.

Maalesef başka yerlerde de eyleme katılmak için bir süre beklemeniz gerekecek. Riot, Wild Rift açık betasını Amerika’da 2021 ilkbaharında piyasaya sürmeyi planlıyor. Bölgesel açık betalar şimdiye kadar Japonya, Güney Kore ve Endonezya da dahil olmak üzere birkaç ülkede mevcuttu.

LEAGUE OF LEGEND MOBA OYUNLARINDAN BİRİSİ

Bu önemli bir sunumdur. League of Legends, en popüler MOBA oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Ancak mobil cihazlardaki yokluğu göze çarpan bir boşluk bıraktı. Tencent, Riot’un mobil LoL unvanı yapma konusundaki isteksizliğine yanıt olarak Honor of Kings’i (Arena of Valor) geliştirdi. Wild Rift, Riot’un dizisindeki bu boşluğu doldurur. Kendine özgü oynanış tarzını daha birçok kişiye getirebilir.

Mobil League of Legends versiyonundaki oyuncu havuzu birçok kez artırıldı. Riot Games, geliştiricinin bakış açısından, PC’deki tanınmış ve popüler League of Legends MOBA’ya kıyasla Wild Rift’te bazı anlamlı ayarlamalar yaptı. Bir oyun ortalama olarak 15 ila 20 dakika arasında çok daha az sürer.

Ek olarak, harita, derecelendirilmiş oyun modu, beceriler, çağırma büyüleri ve öğeler cep telefonunda kullanıcı dostu kullanım için uyarlandı. “İkiz çubuk” kontrolü için optimize edildi.

Exit mobile version