League of Legends 11.2 yaması değişiklikleri ve gelecekteki hedefler açıklandı

Sadece birkaç gün önce 11.1 yaması yayınlansa da, League of Legends oyununun baş oyun tasarımcısı Mark Yetter, 11.2 yaması ve öngörülebilir gelecek için ana hedefleri açıkladı. 2021’in ikinci League Of Legends yaması, geçici yama notları yayınladı. 11.2 Yaması 21 Ocak’ta yayınlanacak.

League of Legends 11.2 yaması sonrasında birkaç yama için ana hedefler şunlar:

Tank Efsaneleri
Destek öğesi seçenekleri
Essence Reaver kullanıcıları ile birlikte
Genel iyileştirme azaltma (Revenous Hunter)
Belirli şampiyonlar için iyileştirme sınırları
Sezon öncesi performans göstermeyen şampiyonlar
Daha küçük şampiyon yenilemeleri

Tank efsanesi söz konusu olduğunda, Sunfire Aegis, şampiyonun orta ve geç oyuna geçişine yardımcı olmak için gerekli tüm istatistikleri sağlayan eski Trinity Force’a benzer şekilde çalıştığı için neredeyse her zaman hedefe gidiyor. Buradaki ana amaç, diğer eşya seçeneklerini daha uygulanabilir hale getirmektir.

Essence Reaver, birçok şampiyon için temel başlangıç ​​öğesi olmaktan tamamen isteğe bağlı olmaya başladı. Zaten iki kez güçlendirilmiş olsa da, Xayah gibi bu eşyayı kullanan şampiyonlar mevcut metada gerçekten yerlerini bulamıyorlar.

Uzun süredir kayıp olan bu Tomb Raider remake’i artık oynanabilir

Ön sürüm notlarının bazı detayları Riot Games’ten değiştirilebilse de, yakında nelerin geleceğine dair iyi bir fikir veriyorlar. Yeni bir Şampiyon olmamasına rağmen, yakında oyuna girecek pek çok değişiklik var.

League Of Legends yama notları Surrenderat20 tarafından ortaya çıktı. Riot’un, yama döngüsünün bu kadar erken dönemlerinde League Of Legends’a yeni bir Şampiyon eklemesi beklenmiyordu. Ancak birkaç yeni görünüm geliyor. Aşağıda tam bir liste bulunabilir. Bu yamadaki tüm kostümler 1350 RP’ye mal olacak.

Ruined Draven
Ruined Karma
Ruined Shyvana
Shan Hai Scrolls Cho’Gath
Shan Hai Scrolls Jhin
Shan Hai Scrolls Nautilus
Shan Hai Scrolls Neeko

11.2 yaması ayrıca bu görünümler için yeni Chroma seçeneklerinin yanı sıra oyun genelinde kullanılmak üzere yeni sihirdar simgeleri ve ifadeler getirecek.

Yama, henüz açıklanmasa da dengeleme meraklıları ve zayıflatıcıları içermesi bekleniyor. Bu ayın başlarında yayınlanan 11.1 Yaması Gnar, Karma, Qiyana, Ryze ve Xayah’ı güçlendirdi. Bu sırada Fiddlesticks, Master Yi ve Pantheon sinirlendi.

2020’nin sonlarında, iki ayrı League Of Legends yaması, Seraphine ve Rell’i Şampiyonlar olarak ekledi. Bununla birlikte, Riot’un ruh sağlığını bir pazarlama aracı olarak kullanması ve suçlamaları reddetmeye zorlanmasıyla tartışmalıydı. Seraphine gerçek bir kişiden intihal edilmişti.

Exit mobile version