L.A. Noire Açılış Ekranında Kalıyor, Çözümü Nedir?

L.A. Noire açılış ekranında kalıyor, ne yapmalıyım diye merak mı ediyorsunuz? Bu sorunu çözecek yöntemleri deneyin.

L.A. Noire Açılış Ekranında Kalıyor, Çözümü Nedir?

L.A. Noire açılış ekranında kalıyor mu? Bu sorun ile çok sayıda oyuncu karşılaşıyor. PlayStation 4 / 3, Xbox One ve Windows platformlarında oynanabilen video oyununu oynamaya çalışırken eğer söz konusu sorunla karşılaşırsanız siz de diğer oyuncular gibi sizi hatadan kurtaracak çözüm yollarına ihtiyaç duyabilirsiniz.

Oyunun normal bir şekilde açılmamasına neden olabilecek birçok neden vardır. Aşağıda yer alan çözüm yolları, olası nedenlerin üzerinde durularak bir arada toplandığından sorunu da düzeltmenizi sağlayacaktır.

L.A. Noire Açılış Ekranında Kalıyor, Çözüm Yolları Neler?

Oyunu oynamanızın önündeki engeli kaldıracak adımlar bu şekildedir. Bu çözüm yolların tamamını uygulamak zorunda kalmayabilirsiniz. Sizin için işe yarayan yöntemi bulana kadar ilerleyin.

Steam’i Yönetici Olarak Çalıştırma

Steam çok sayıda video oyunu içeren zengin bir oyun kütüphanesidir. Oyunu açmak da dahil olmak üzere çeşitli işlemler için Steam’i çalıştırmak gerekir ve Steam eğer gerekli izinlere sahip olmazsa oyunlar da olması gerektiği gibi çalışmayabilir.

Steam istemcisini yönetici olarak çalıştırmak için şu adımları takip edin:

  1. Steam kısayoluna sağ tıklayın.
  2. “Özellikler” seçeneğine basın.
  3. “Uyumluluk” sekmesine gidin.
  4. “Bu programı yönetici olarak çalıştır” seçeneğinin yanındaki onay kutucuğunu işaretleyin. Değişikliği kaydetmek için “Tamam” butonuna tıklayın.
  5. Steam istemcisini yeniden başlatın ve oyunun çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulama

Oyun dosyaları bozuk ya da eksik ise L.A. Noire’ın açılış ekranında takılı kalması muhtemeldir. Bu sorunu çözmek için Steam’i kullanarak oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayabilir ve dosyalarla ilgili sorunları düzeltebilirsiniz.

  1. Steam’i açın.
  2. Kütüphaneye girin.
  3. A. Noire’ın üzerine sağ tıklayın.
  4. “Özellikler” seçeneğine basın.
  5. “Yerel Dosyalar” bölümüne gidin.
  6. “Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula” butonuna tıklayın.

Sürücüleri Güncelleme

Bu tür hatalar genellikle güncel olmayan sürücülerden kaynaklı olarak ortaya çıkar. Bu, ilk bakışta zahmetli bir süreç gibi gelebilir ama endişelenmeyin, driver güncelleme programları ile sürücüleri otomatik olarak güncelleyebilirsiniz.

Oyunu Yeniden Yükleme

Yukarıda yer alan yöntemler işe yaramazsa oyunu kaldırıp yeniden yüklemeyi düşünebilirsiniz. Oyun sıfırdan kurulduğunda sorun düzelecektir.

Exit mobile version