En İyi Kurt Adam Dizileri

En iyi kurt adam dizileri listesinde hangi yapımlar yer alıyor? İşte izlemek isteyebileceğiniz en başarılı dizilerin listesi!

Kurt adam dizileri seven büyük bir kitle bulunuyor. Peki, bu türdeki en başarılı diziler neler? İnternet üzerinden izleyebileceğiniz en başarılı diziler için aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

Kurt Adam Dizileri Listesi

  1. Teen Wolf
  2. The Order
  3. Bitten
  4. Wolf Lake
  5. The Originals

1. Teen Wolf

İlk olarak 2011 yılında yayımlanmaya başlayan Teen Wolf 2017 yılında final yaptı. Yayımlandığı günden itibaren büyük bir hayran kitlesi oluşturan dizide toplamda altı sezon yer alıyor. Birçok ödül alarak önemli başarılar elde eden yapım 7,6 IMDb puanı ile dikkat çekiyor.

Aksiyon, dram ve fantastik ögelerini içerisinde barındıran başarılı dizinin oyuncu kadrosunda Tyler Posey, Holland Roden, Dylan O’Brien, Linden Ashby ve Shelley Henning gibi isimler bulunuyor. Toplamda 100 bölümün yer aldığı dizi 66 Metacritic puanına sahip.

Bir hayvan tarafından ısırılan Scott McCall isimli genç kurt adama dönüşür. Yeni sahip olunan doğaüstü yetenekler, Scott’un yıldız bir sporcu olmasını sağlamasının yanı sıra hayatını önemli ölçüde zor hale getirir.

2. The Order

Annesinin ölümünün intikamını almak isteyen bir genç, gizli bir topluluğa katılır. Genç, gizli topluluğa katıldıktan hemen sonra kurt adamlar ile kara büyü yapanlar arasındaki savaşa tanık olur. İlk olarak 2019 yılında yayımlanmaya başlayan dizi 2020 yılında sona erdi.

Dram, fantastik ve korku ögelerini içerisinde barındıran dizi 6,8 IMDb puanına sahip. İki sezonun yer aldığı yapımda toplamda 20 bölüm mevcut. The Order’ın oyuncu kadrosunda Jake Manley, Sarah Grey, Adam DiMarco, Françoise Yip ve Katharine Isabelle gibi isimler bulunuyor.

3. Bitten

Elena Michaels, kendisini bir canavara dönüştüren kurt adamlardan ayrılmaya çalışır fakat Michaels’in tüm çabaları ürkütücü bazı cinayetler nedeni ile yarım kalır. Dram, fantastik ve korku ögelerini içerisinde barındıran yapım 7,0 IMDb puanına sahip.

İlk olarak 2014 yılında yayımlanmaya başlayan Bitten 2016 yılında sona erdi. Üç sezonun yer aldığı dizide toplamda 33 bölüm mevcut. Başrol oyuncu kadrosunda Laura Vandervoort, Greyston Holt ve Greg Bryk yer alıyor.

4. Wolf Lake

7,5 IMDb puanına sahi olan Wolf Lake isimli yapımda bir sezon ve dokuz bölüm bulunuyor. Korku türündeki yapımın oyuncu kadrosunda Lou Diamond Phillips, Tim Matheson, Mary Elizabeth Winstead ve Paul Wesley gibi isimler mevcut.

5. The Originals

3 Ekim 2013 tarihinde yayımlanmaya başlayan The Originals 2018 yılında final yaptı. Dram, fantastik ve korku ögelerini içerisinde barındıran yapımda 5 sezon ve 92 bölüm bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin ve Danielle Campbell gibi isimler yer alıyor.

Yukarıdaki en iyi kurt adam dizileri listesinde yer almayan ancak çok beğendiğiniz bir dizi var mı? Varsa bu filmi yorumlar kısmından paylaşarak diğer kişilere tavsiyede bulunabilirsiniz.

Exit mobile version