En İyi Kule Savunma Oyunları (PC/Android/iOS)

PC, Android ve iOS için en iyi kule savunma oyunları neler? İşte en başarılı video oyunlarının yer aldığı liste!

En iyi kule savunma oyunları neler? Hazırladığımız listede akıllı telefon, tablet veya PC üzerinden oynayabileceğiniz birbirinden başarılı oyunlar yer alıyor. Aşağıda bulunan liste sayesinde yeni yapımlar keşfedebilirsiniz.

Listede yer alan oyunlar rastgele olarak sıralanmıştır. Herhangi bir sıralama söz konusu değildir.

Kule Savunma Oyunları Listesi

kule savunma oyunları-1

1. Kingdom Rush

Eğlenceli vakit geçirmesine imkan tanıyan Kingdom Rush, kule savunmanın (tower defance) yanı sıra RPG ögesini de içerisinde barındırır. Oyunda karakterinizin seviyesini yükseltebilir ve kuleleri geliştirebilirsiniz. Oyun PC, Android ve iOS platformlarında mevcuttur.

2. Grow Castle

Grow Castle, düşman saldırılarına karşı kulenizi savunmaya çalıştığınız başarılı bir yapımdır. Oyunda 120 farklı kahraman ve her kahramanın kendine has yeteneği bulunuyor. Arka tarafta okçuları konumlandırıp kahramanları öne sürebilirsiniz.

Google Play Store ve App Store’da yer alan mobil oyunu ücretsiz olarak akıllı telefon ya da tabletinize indirebilirsiniz. Oyunda birtakım uygulama içi satın alımlar bulunuyor.

3. Iron Marines

Ironhide Game Studio tarafından geliştirilen ve yayımlanan Iron Marines, bilim kurgu temasına sahip tower defance türünde bir oyundur. Başarılı oynanış mekaniğine sahip olan yapımda çeşitli görevler bulunuyor. Oyunu PC veya mobil cihazınız üzerinden oynayabilirsiniz.

4. Plants vs. Zombies 2

Android ve iOS için yayımlanan Plants vs. Zombies 2, türün en popüler oyunlarından bir tanesidir. Oyundaki amaç bitkileri doğru yerlere konumlandırarak zombileri durdurmaya çalışmaktır. Oyunda çok fazla sayıda seviye yer alıyor.

5. Bloons TD 6

Çoğu tower defance oyununda robotlar, zombiler veya askerler yer alırken Bloons TD 6’da balonlar ve maymunlar bulunuyor. Oyunda maymunlar ile balonları yok etmeye çalışıyorsunuz. 4 oyuncuya kadar co-op desteğine sahip olan yapımda 13 farklı kahraman mevcuttur.

Başarılı oynanış sunan oyunda 50’den fazla harita ve çeşitli yükseltme seçenekleri yer alıyor. Keyifli vakit sunan oyun PC, Android ve iOS’te bulunuyor.

 

6. Swamp Attack

Google Play Store’da 2,5 milyondan fazla derecelendirilen ve 5 üzerinden 4,5 puana sahip olan Swamp Attack adlı evini savunmaya çalışan karaktere yardım ediyorsunuz. Reklam ve uygulama içi satın alım içeren yapımda çeşitli çeşitli silahlar yer alıyor.

7. Rogue Tower

Yalnızca tek oyunculu modun yer aldığı Rogue Tower, Die of Death Games tarafından PC platformu için geliştirildi ve yayımlandı. Çok sayıda seviyeye sahip olan yapımda çeşitli yükseltme seçenekleri bulunuyor. Kulelerin doğru yere konumlandırılması, çok büyük bir öneme sahiptir.

8. Element TD

PC, Android ve iOS için geliştirilen Element TD, kolay bir oynanışa sahiptir. 44 kulenin yer aldığı yapımda Random, Chaos, Rush ve God olmak üzere dört farklı mod bulunuyor. 5 farklı zorluk ayarının olduğu oyunda eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

9. Legion TD 2

AutoAttack Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan Legion TD 2’de tek oyunculu ve çok oyunculu seçenekleri yer alıyor. Başarılı oynanışa sahip olan yapımda 8 farklı lejyon ve 100’den fazla savaşçı bulunuyor.

10. Orcs Must Die! 3

Kule savunma türü denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Orcs Must Die! 3, etkileyici görsellere sahiptir. Robot Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan yapım, 23 Temmuz 2021 tarihinde çıktı. Oyunda tek oyunculu ve çok oyunculu modlar mevcuttur.

PC, Android ve iOS için en iyi kule savunma oyunları listesinde yer almayan fakat çok beğendiğiniz bir yapım var mı? Varsa bu oyunu yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarla oynanacak mobil oyunlar listesine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version