En İyi 10 Kulak İçi Oyuncu Kulaklığı

En iyi kulak içi oyuncu kulaklığı nedir? İşte oyunlarda başarılı bir performans sunan kulak içi kulaklıkların listesi!

Kulak içi oyuncu kulaklığı, PUBG, CS GO gibi oyunlarda çok büyük bir öneme sahiptir çünkü oyun içerisinde çıkarılan sesler ile düşmanların yeri kolaylıkla tespit edilebilir. Bu konuda çok başarılı olan kulaklıkları merak ediyorsanız, aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

Liste, herhangi bir sıralama faktörüne bağlı kalınarak hazırlanmamıştır. Kulaklıkların sırası rastgele olarak ayarlanmıştır.

Kulak İçi Oyuncu Kulaklığı Önerileri

Kulak İçi Oyuncu Kulaklığı-1

1. Asus Rog Cetra Iı Core Özellikleri Neler?

Asus Rog Cetra Iı Core masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, Mac’ler, mobil telefonlar, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch ile uyumludur. Sıvı silikon kauçuk (LSR) sürücülere sahip olan kulaklık, kararlı ses performansı ve güçlü başlarla beraber oyunlar için en uygun sesleri sunar.

20 Hz – 40 KHz frekans aralığına sahip olan oyuncu kulaklığı 9,44 mm sürücüye sahiptir. 18 gram ağırlığındaki kulaklığın kablosu 1,25 metre uzunluğundadır.

2. Razer Hammerhead Alınır mı?

Yüksek kaliteli ses performansı sunan Razer Hammerhead isimli kulaklıkta 13 mm sürücü yer alıyor. Bluetooth 5.0 desteğine sahip olan oyuncu kulaklığının frekans aralığı 20 Hz – 20 kHz’dir. Kulaklık yaklaşık olarak 45 gram ağırlığında.

3. 1MORE E1001 Hi-Fi Alınmalı mı?

3,5 mm bağlantı türüne sahip olan 1MORE E1001 Hi-Fi kulaklığının frekans aralığı 20 Hz – 40 KHz’dir. 18 gram ağırlığındaki kulaklığın hassasiyeti 99 dB’dir. Kulaklıkta 2 tanesi dengeli armatür, bir tanesi dinamik olmak üzere üç farklı sürücü yer alıyor. 1,25 m uzunluğunda kabloya sahip olan kulaklıkta üç farklı buton bulunuyor.

4. Xiaomi T3 Rgb Tws Özellikleri Neler?

Bluetooth 5.0 desteğine sahip olan Xiaomi T3 Rgb Tws adlı kulaklığın frekans aralığı 20 Hz – 20 KHz’dir. 30mAh batarya kapasitesine sahip olan kulaklık, yaklaşık olarak 5-6 saat kullanım vadediyor. Kulaklık kutusu ise 300 mAh batarya kapasitesine sahip.

5. HP Omen Dyad Alınır mı?

Kulak içi oyuncu kulaklığı HP Omen Dyad, 3,5 mm bağlantı türüne sahiptir. 26 gram ağırlığındaki kulaklıkta iki adet ses sürücüsü bulunuyor. Kulaklığın üzerinde yer alan butonlar, kullanım kolaylığı sağlıyor. Kulaklığın kablo uzunluğu ise 1 metredir.

6. Haylou T15 Gaming Nasıl Bir Kulaklık?

Oyun dahil olmak üzere çeşitli modlara sahip olan Haylou T15 Gaming, 3,5 saat boyunca kesintisiz kullanım vadediyor. Bluetooth 5.0 desteğine sahip olan kulaklık, ek silikonlarla birlikte geliyor. Oldukça hafif olan oyun kulaklığı, şık tasarımı ve performansı ile ön plana çıkıyor.

7. Logitech G333 Özellikleri

Çift dinamik sürücü ile dikkat çeken Logitech G333, en uygun oyun deneyimi için özel olarak tasarlandı. Kablo üzerinde mikrofon ve butonlar yer alıyor. Butonlar ses düzeyini kontrol etmenizi sağlarken mikrofon ise oyun içerisinde iletişim kurmanıza imkân tanıyor.

Üç farklı boyutta kulaklık ucu ile birlikte gelen Logitech G333, 19 gram ağırlığındadır. Kulaklıktaki dinamik sürücüler 5,8 mm ve 9,2 mm şeklindedir.

8. JBL Quantum 50 Alınmalı mı?

Twistlock teknolojisi ile birlikte gelen JBL Quantum 50, 8,6 mm sürücüye sahiptir. 3,5 mm bağlantı türüne sahip olan kulaklık 20 Hz – 20 kHz frekans aralığındadır. Sunduğu performans ile ön plana çıkan kulaklığın kutusundan farklı boyutlara sahip silikonlar çıkıyor.

9. HyperX Cloud Earbuds Özellikleri

90 derece açıya sahip kablo konnektörü ile dikkat çeken HyperX Cloud Earbuds düşük, orta ve yüksek tonlar sunar. 14 mm dinamik sürücüye sahip olan kulaklık 20 Hz – 20KHz frekans aralığındadır. 1,2 metre kablo uzunluğuna sahip oyuncu kulaklığında mikrofon da mevcuttur.

10. Cougar Attila Alınır mı?

Çok şık tasarıma sahip olan Cougar Attila, üst düzey ses performansı ile ön plana çıkıyor. Grafen diyafram sürücüsüne sahip olan kulaklıkta çift mikrofon sistemi bulunuyor. Kabloda yer alan mikrofonun yanı sıra gürültü engelleme özelliğine sahip çıkarılabilir mikrofon da mevcuttur.

En iyi 10 kulak içi oyuncu kulaklığı listesinde yer almayan ancak beğendiğiniz bir kulaklık var mı? Varsa bu kulaklığı yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca en iyi telefon oyunları yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version