Kripto Paraların Düşüşü Devam Edecek mi? Analistlerin Görüşleri Ortaya Çıktı

Kripto paraların düşüşü her geçen gün daha fazla merak uyandırıyor. Bazıları bunun devam edeceğini düşünürken kimileri ise yeniden yükselişe geçeceğini tahmin ediyor. Hadi gelin konuyla ilgili detaylara birlikte bakalım.

Kripto paralar günümüzün en önemli yatırım araçları haline geldi. Özellikle kısa yoldan zengin olmak isteyenler bu alana çok fazla önem veriyor. Ancak onların dışında bazıları gerçekten de kripto paraları bir yatırım aracı olarak görüyor. Peki kripto paraların son dönemlerde yaşadığı bu düşüş geçici mi?

Analistlerin bu konuda ikiye ayrıldığını söyleyebiliriz. Bir bölümü kripto paralarda yaklaşık olarak yüzde 20 yükseliş olacağını tahmin ediyor. Onlara göre kurumsal yatırımcılar arttıkça Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto paralar yükselecektir. Ancak kurumsal yatırımcıların desteğini çekmesi halinde yükselme ortaya çıkmayacak.

Kripto paraların düşüşü aslında bir yükseliş belirtisi mi?

Yatırım araçları genellikle yükselebilmek için önce düşüş yaşar. Bu sadece kripto paralar için değil aynı zamanda borsalarda da benzer bir kuralın olduğunu söyleyebiliriz. Yükseliş yaşanabilmesi için yatırım aracının aşağılara doğru gidip oralardan destek alması gerekiyor. Aksi halde hızlı bir yükseliş yakalayamaz.

Kripto paraların düşüşü

Borsa ve kripto para yatırımları her geçen gün artış gösterirken son 2 hafta içerisinde düzenli olarak düşüş yaşanması kafaları karıştırdı. Hatta bazıları ayı sezonunun geldiğini ve artık yükseliş olmayacağını bile söyledi. Kime bilindik analistler ayı sezonuna girdiğimizi ve yükseliş olmayacağını kesin bir dille ifade ediyor.

Bitcoin şu anda 59 bin dolar ile 51 bin dolar arasında gidip geliyor. Bakalım hangi analist grubu bu konuda haklı çıkacak?

Exit mobile version