En İyi Kripto Para Uygulamaları

Kripto para alım satımı gibi ticari işlemler için size kolaylık sunacak kripto para uygulamaları mı arıyorsunuz? Bu listedekileri deneyin.

Kripto Para Uygulamaları

Kripto para uygulamaları, Bitcoin ve diğer kripto paraların alım satımı gibi ticari işlemler için büyük kolaylık sunar. Bu mobil uygulamalar, anlık olarak piyasayı takip etmenize yardımcı olurken bilgisayar ekranı başında uğraşmadan mobil uygulamalar üzerinden günün her saatinde alım satım gibi ticari işlemlerinizi kolay bir şekilde anında gerçekleşmesini sağlar.

Devamlı olarak takip edilmesi gereken kripto para piyasasında anlık iniş ve çıkışların gerçekleşmesinden dolayı yatırımcılara kolaylık sağlayan uygulamalar, alım satım işlemlerinizde karar vermeniz doğrultusunda size yardımcı olacaktır.

Kripto Para Uygulamaları Listesi

Kripto para yönetimi için en iyi mobil uygulamalar arasında bunlar yer alıyor. Dilerseniz gelin, bunları yakından inceleyelim.

Binance

Ticaret hacmine göre kripto para piyasasında köklü ve en bilinen uygulamalardan birisi olan Binance, Bitcoin dahil piyasada bulunan neredeyse bütün kripto paraları desteklemesiyle birlikte alım satım işlemlerinizi de kolaylıkla gerçekleştirebilmektesiniz.

Diğer kripto para uygulamalarına göre daha profesyonel özellikler sunan Binance, BTC-USDT ticaret çiftince 125x’e kadar kaldıraçlı ve vadeli işlem ticaretini destekler. Köklü bir uygulama olmasıyla birlikte canlı grafik, uyarı ve profesyonel ticaret araçları ile piyasada kendini kanıtlamıştır.

BTCTürk

2013 yılında Kerem Tibuk tarafında kurulan ve CEO’luğunu Özgür Güneri’nin yaptığı Türkiye’nin en büyük kriptopara işlem platformu BtcTurk, Türkiye’nin ilk ve dünyanın dördüncü kripto alım satım platformu olarak hizmet veriyor. 1 Temmuz 2013’te TL ile ilk Bitcoin alım satımına aracılık eden BtcTurk’ün 1000’den fazla çalışanı bulunuyor.

Coinbase

En büyük ve en çok tercih edilen, birçok ülkede hizmete sunulan kripto para ticaret uygulaması olan Coinbase doğrudan olarak bir banka hesabınız ile eşleşebilmektedir. Bu sayede işlemlerinizin oldukça hızlı olmasını sağlayan Coinbase uygulaması kullanıcıları için birçok özelliğini sunmaktadır.

Coinbase kripto para ticaret uygulaması dünya üzerinde yaklaşık 36 ülkede hizmet vermektedir. BTC, ETH, ETC, LTC, BAT, ZRX, ZEC ve USDC gibi daha birçok kripto para birimini desteklemesiyle birlikte alım satım işlemlerini de gerçekleştirebilmektesiniz.

Paribu

Paribu, kripto para dendiğinde Türkiye’de ilk akla gelen platformlardan. Web sitesinin kullanışlı ve pratik oluşuyla öne çıkan platform, mobil uygulamasıyla da aynı çizgiyi devam ettiriyor.

Toplam yatırım miktarınızı anbean görebildiğiniz uygulamada, istediğiniz an birkaç dokunuşla alım-satım gerçekleştirebiliyorsunuz. Mobil uygulama üzerinden gerçekleştirdiğiniz işlemlerin ardından dilerseniz bilgisayarınızdan da tüm süreçleri izleyebilmeniz mümkün.

Arayüzünün sadeliği ile öne çıkan Paribu’nun tek dezavantajı belirli kripto paralara aşırı ilginin yaşandığı saatlerde takılabilmesi, yani alımsatım yapmada gecikmeler yaşanabilmesi.

Kucoin

Kripto para borsasında köklü bir firma olan Kucoin, kredi kartı veya banka kartlarından istediğiniz kripto para biriminin kolayca ticaretini yapmanızı sağlamaktadır. Kolay kullanımı bulunan bir ara yüze sahip olan Kucoin, uygulama üzerinden devamlı olarak işlem yapan kullanıcılarına birçok fırsat sunmaktadır.

Kucoin, gerçek zamanlı fiyat grafikleri ile kolay para analizi yapmanızı sağlar. Coinbase uygulaması gibi güvenli ve güçlü bir altyapıya sahip olan Kucoin, 2FA ile ikili doğrulama sistemini kullanmaktadır. Böylelikle güvenlik açısından oldukça yüksek bir durumda olmasıyla birlikte yatırımcılar hiçbir sorun yaşamadan kripto para ticaretlerini gerçekleştirmektedir.

Kucoin uygulaması, müşteri hizmetleri konusunda diğer uygulamalara göre daha iyi sonuç vermesiyle birlikte yatırımcılara 7/24 olarak hizmet vermektedir.

Exit mobile version