En İyi Krallık Kurma Oyunları

Krallık kurma oyunları ile kendi krallığınızı kurun, düşmanlarınıza karşı krallığınızı koruyun. İşte Windows, Android ve iOS için oyunlar!

Krallık kurma oyunları, oyuncular tarafından en çok oynanan oyun türlerinin başında geliyor. Bu türdeki oyunlar dışarıdan bakıldığında oldukça basit görünür. Bir krallık inşa eder ve krallığınızı düşmanlara karşı korumak için mücadele edersiniz.

Bu türden oyunlar belirli bir noktadan sonra oyuncularda sürekli olarak oynama isteği uyandırıyor. Bu nedenle de özellikle mobil tarafında en popüler oyunlar hep bu türdeki oyunlardan oluşuyor.

Siz de bu tür oyunları seviyorsanız doğru yerdesiniz. Bu listede kendi krallığınızı kurup yönetebileceğiniz, düşmanlara karşı savunma yapabileceğiniz ve diğer krallıklara saldırabileceğiniz birbirinden sürükleyici oyunları bulacaksınız.

Bağımlılık Yapan Krallık Kurma Oyunları

Yukarıdaki oyunların her biri, uzun bir süre oynandığında bağımlılık yapabilen oyunlardan oluşuyor. Saatleri bu türdeki oyunları oynayarak geçirmekten hoşlananların bu oyunlara mutlaka göz atmasını tavsiye ederiz.

1. Boom Beach

Boom Beach, kule savunma türündeki oyunların arasında oldukça önemli bir yere sahip. Bu oyun tıpkı diğer kule savunma oyunları gibi strateji gerektiriyor. Oyunda düşmanlarınızın üssüne saldırı düzenleyebilir, diğer oyuncuları da içeren takım oluşturarak ilerleyebilirsiniz.

Boom Beach

2. Dawn of Titans

Thor, Zeus ve daha fazlası, sadece bir oyunda. Dawn of Titans, düşman bölgelerini işgal edebileceğiniz ve kendi imparatorluğunuzu kurup büyütebileceğiniz, lider tablosunda öne çıkmak için büyük bir mücadele sarf edebileceğiniz harika bir oyun.

3. Clash of Clans

Clash of Clans, oyun piyasasına sürülmesinin üzerinden seneler geçmesine rağmen dünya çapında en çok oynanan mobil oyunlardan biri olmayı başarıyor. Büyücüler de dahil olmak üzere pek çok karakteri içeren bu oyunda amacınız köyünüzü geliştirip güçlü bir kaleye dönüştürmek. Tabii ki bu sanıldığı kadar kolay olmuyor.

Oyunda diğer oyuncular köyünüze saldırabiliyor. Bunu da en savunmasız olduğunuz oyunda olmadığınız bir zamanda yapıyorlar. Bu nedenle oyunda geçirdiğiniz vakit çok daha büyük bir öneme sahip hâle geliyor.

4. Mount & Blade II: Bannerlord

Mount & Blade II: Bannerlord, Orta Çağ’da geçen bir rol yapma oyunu. Mount & Blade: Warband’in de devamı olarak bilinir. Bu oyunda krallık kurmuyorsunuz ama krallık uğruna savaşıyorsunuz. Oyunda ayrıca birbirinden eğlenceli oyun modları da bulunuyor. Bu oyun modları, oyundan sıkılmanızı büyük ölçüde engelliyor.

5. Clash of Lords 2

Clash of Lords 2, Clash of Royale’in tıpatıp aynısı olarak sayılabilecek bir oyun. Oyundaki amacınız, durmak bilmeyen savaşa katılmanız ve düşmanların üstesinden gelerek tüm topraklar üzerinde hâkimiyet kurmak. Oyunda çok sayıda da kahraman bulunuyor.

Saldırılardan etkilenmemek için üssünüzü geliştirebilirsiniz. Her gün oyuna giriş yaparsanız ödül alacağınızı da belirtmemiz gerekiyor.

Sizi doğrudan savaşın içine sürükleyen oyunlar oynamak istiyorsanız daha önce en iyi savaş oyunları listesi hazırlamıştık. Bu listeye de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version