Koronavirüs Hasta Sayısı 25 Milyon Seviyesine Ulaştı

Yapılan son çalışmalarla birlikte Koronavirüs hasta sayısı 25 milyon  seviyesine ulaştığı ortaya çıktı. Bugüne kadar ölçülmüş en yüksek vaka sayısıydı. İşte konuyla ilgili merak edilen bütün detaylar.

Dünya genelinde birçok hastane Koronavirüs hastaları için tedavi imkanı sunuyor. Aynı zamanda tüm bu hastaneler ve hükümetler toplam koronavirüs sayısını açıklıyor. Böylece dünya genelinden nasıl bir tablo olduğu görülebiliyor. Şimdi ise bu tablonun çok korkunç seviyelere ulaştığı ortaya çıktı.

Koronavirüs hasta sayısı rekor seviyede

Şu anda hasta olan kişi sayısı 6 milyon 790 bin 109. Bu rakam her geçen gün daha fazla artıyor. Aktif vaka sayısı ile toplam vaka sayısını birbirine karıştırmamak gerekiyor. Aktif vaka sayısı şu anda virüse sahip olan kişileri belirtiyor.

Koronavirüs hasta sayısı

Bütün dünyada hem ekonomik hem de sosyal yaşamı adeta felç eden virüs bazı yerlerde çok daha sert geçiyor. Mesela ABD, Brezilya ve Hindistan bu konuda en zor durumda kalan ülkeler. Hemen ardından Rusya yine son derece korkunç bir tablo ile karşı karşıya.

Dünya genelinde tablonun çok daha kötü bir yere doğru gitmesinden korkuluyor. Ayrıca her ne kadar hayatını kaybeden kişi sayısı az olsa bile yine de öldürücülük devam ediyor. Sizce vaka sayıları nereye kadar artış gösterecek? Tahminlerimizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version