Koronavirüs Bitiş Tarihi Ne Zaman? İşte Yeni Açıklama!

Uzun bir süredir tartışılan koronavirüs bitiş tarihi hakkında yeni açıklamalar yapıldı. Ortaya çıkan açıklamalara bakıldığında durum o kadar da iç açıcı değil. Bu konuda en fazla açıklama yapan kişi elbette Bill Gates ancak o bile pek iyimser olamıyor. Hadi gelin detaylara birlikte göz atalım.

Geçtiğimiz günlerde herkes aşı çalışmalarına odaklandı. Dünya genelinde 165 civarında aşı çalışmasının olması, hastalıkla ilgili kötü tahminleri arkaya attı. Ancak Bill Gates bu konuda henüz iyimser bir şey söylemenin mümkün olmadığını ifade etti. Bu, birçok kişinin kaygısını biraz daha arttırdı.

Koronavirüs bitiş tarihi aşı ile doğrudan bağlantılı

Salgının bitiş tarihi Bill Gates’e sorulduğunda verdiği yanıt 2021 oldu. Ona göre 2021 yılından önce aşının bulunma imkanı çok zor. Aslında aşı çalışmalarına şu anda bile başlandı. Hatta bazıları aşıyı tam olarak bulduğunu söylüyor.

Koronavirüs bitiş tarihi

Bill Gates tarafından yapılan açıklamalarda ise henüz aşıyı bulmanın mümkün olmadığı söylendi. Ona göre 2021 yılının sonları veya 2022 yılının başlarında aşı geliştirilecek. En son aşamada bile en az 4 aya ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Gates aynı zamanda salgın ile ilgili bazı ülkeleri şeffaf olmaya davet etti. ona göre Çin ve Rusya gibi ülkeler henüz aşı konusunda şeffaf değil. Gereğinden fazla acele ediyorlar. Sizce aşı ne zaman bulunacak? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yeni Koronavirüs Tedavisi Kafaları Karıştırdı! Hedef Virüsü Yok Etmek

Exit mobile version