En İyi Kore Tarihi Dizileri

En iyi Kore tarihi dizileri listesi ile dizi aramaya son verebilirsiniz. Her türden dizinin olduğu listeden birini seçin, izlemeye başlayın.

Kore tarihi dizileri ile modern zamandan geçmişe doğru bir yolculuk yapmak ister misiniz? Cevabınız evet ise geçmiş zamanda geçen, komedi de dahil olmak üzere pek çok türü içinde barındıran, eğlenceli vakit geçirme garantisi veren listedeki dizileri incelemek isteyebilirsiniz.

Dizileri sıralamaya başlamadan önce belirtmek gerekiyor ki sıralama herhangi bir ölçüye bağlı kalınarak yapılmamıştır. Listedeki her dizi, rastgele olarak sıralanmıştır.

Kore Tarihi Dizileri - 1

İzlenmesi Gereken Kore Tarihi Dizileri

Yukarıdaki dizilerin konularını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

1. Kingdom (2019) Konusu Nedir?

Hasta kral hakkında dedikodular hızla yayılırken ülkenin dört bir yanında kendini gösteren gizemli salgın ile karşı karşıya kalan halkın son umudu veliaht prenstir. Dizinin başrollerini Ju Ji-hoon, Ryu Seung-ryong, Bae Doona paylaşıyor.

Dizinin şu anda yayımlanmış 2 sezonu bulunuyor. İlk sezon 6 bölümden oluşurken ikinci sezon 8 bölümden oluşuyor. Bölümlerin uzunluğunun ise ideal seviyede olduğu söylenebilir.

2. Scholar Who Walks the Night Konusu Nedir?

Bir iftiraya kurban giden ailenin kızı Yang Sun, kılık değiştirerek kitap satmaya başlar. Sun, bir gün yine kitap satarken yaşına göre oldukça bilgili görünen bir kişi ile karşılaşır. Sun’ın karşılaştığı kişinin bu yaşta bu kadar tecrübeli olmasının nedeni ise gerçekten de çok yaşlı olmasıdır fakat vampir olması nedeniyle sonsuza kadar genç bedene sahiptir.

3. Moonlight Drawn By Clouds Konusu Nedir?

Erkek kılığına girerek cinsiyetini gizleyen Hong Ra-On, erkeklere kadınlarla nasıl ilişki kurulması gerektiğine dair öğütler vererek geçimini sürdüren bir kişidir. Bir gün bir müşterisi kendinden bir aşk mektubu yazmasını ister fakat yazdığı bu mektubun aslında prensese yazıldığından bihaberdir. Prensese mektup yazmasının ardından prens ile yüzleştirilen Hong Ra-On’un aslında bir kadın olduğu ortaya çıkar.

4. Scarlet Heart: Ryeo Konusu Nedir?

Güneş tutulması ile zamanda yolculuk yapan bir kız, orada prense aşık olur. Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

5. Hwarang Konusu Nedir?

Üç Kore Krallığı dönemine dayanan bu dizi, dövüş sanatlarında oldukça gelişmiş genç savaşçılardan oluşan özel bir gruba odaklanıyor. Bu grup ayrıca aşkı ve arkadaşlığı da Silla’da buluyor.

Listedeki en iyi Kore tarihi dizileri bunlarla sınırlıydı fakat listede olmayan, sizin de çok beğendiğiniz bir dizi varsa bunları yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Başından kalkmak istemeyeceğiniz dizilere göz atmak isterseniz sürükleyici diziler listesini de kontrol edebilirsiniz.

Exit mobile version