Konami Crimesight Oyununun Çıkış Tarihini Açıkladı

Konami'nin Crimesight'ı dünkü Future Games Show Spring Showcase'de yeni bir fragman ve çıkış tarihi aldı.

Yaklaşan çok oyunculu gizem çözen Konami oyunu Crimesight, 9 ve 10 Nisan 2022’de ücretsiz bir demo etkinliği düzenleyecek. İlgilenen oyuncular, Crimesight’ın 14 Nisan 2022’deki tam çıkış tarihinden önce planlanan “Başlangıç ​​Öncesi Oyun Oturumu” için kayıt olabilirler.

Oyundan Bazı Bilgiler

Konami, Crimesight’ı bir “PvP gizemli simülasyon oyunu” olarak piyasaya çıkarıyor. Geleceğin Londra’sında, Foresight adlı bir yapay zekanın suçu tahmin etme yeteneğini geliştirdiği ve yetkililerin dünya çapındaki suç faaliyetlerinin %90’ını engellemesine izin verdiği yerde geçmektedir. Öngörü sistemi içinde, Sherlock adlı kurgusal as dedektifin adını taşıyan başka bir AI var. Yetkililerin haberlerini engellemek için öngörüye karşı çalışmak, Sherlock’un can düşmanından sonra kod adı “Moriarty” olan yeni, acemi bir suç zihnidir. İki yapay zeka, kusursuz cinayeti gerçekleştirme ve çözme girişimlerinde karşı karşıya gelir.

Aşağıdaki Crimesight çıkış tarihi duyuru fragmanına göz atın.

Konami Oyunu Crimesight ile İlgili Detaylar

Uygulamada Crimesight, sahne boyunca yayılmış birkaç “avatar” NPC’yi kontrol etme yeteneğine sahip iki ila dört oyuncu içerir. Bir maç sırasında, rastgele bir avatar “Hedef” ve diğeri “Katil” olarak belirlenir. Moriarty takımındaki oyuncular durumu, “Katil” avatarına hedefi öldürme fırsatı verecek şekilde düzenlemelidir. Bu,”Katil”in bir silahı olmasını ve bir odada “Hedef”le yalnız olmasını sağlamayı içerir.

Bu arada, Sherlock ekibindeki oyuncular, ipuçlarını toplayarak ve mevcut bilgilere dayanarak, kesintiler yaparak öldürmenin gerçekleşmesini engellemelidir. Kazanan, Sherlock ekibinin “Hedef”i savunup “Katil”in maskesini kaldırabildiği veya Moriarty ekibinin öldürmeyi başardığı zaman belirlenir.

2021’de gerçekleştirilen Crimesight kapalı beta testinden geliştirici yorumları ve İngilizce altyazılı biraz daha ayrıntılı oyuna göz atın.

Crimesight Oyununun Demosu için Yapılması Gerekenler

Ücretsiz Crimesight demosuna katılmak isteyen oyuncular, resmi Twitter hesabını takip ederek, oyunun Discord sunucusuna katılın. Daha sonra resmi web sitesindeki başvuru formunu doldurarak lansman öncesi oyun oturumuna katılmak için kayıt olun. Başvuru süresi 7 Nisan 2022 tarihine kadar sürecek.

Ücretsiz demo hafta sonu programı Türkiye saatiyle aşağıdaki gibidir:

9 Nisan 2022 – 07:30 – 12:29
10 Nisan 2022 – 23:30 – 04:29
10 Nisan 2022 – 22:30 – 03:29

Crimesight, 14 Nisan’da Steam’de 19,76 Dolar karşılığında piyasaya çıkıyor. 9-10 Nisan’da ücretsiz bir hafta sonu var, ancak girme şansı için sitelerine kaydolmanız gerekecek.

Exit mobile version