Kıyamet ve Dünyanın Sonu Temalı Diziler

Kıyamet ya da dünyanın sonu temalı diziler izleyerek vakit geçirmek mi istiyorsunuz? Size bu türdeki en iyi dizileri sıraladık.

Kıyamet ve Dünyanın Sonu Temalı Diziler

Kıyamet ya da dünyanın sonu temalı diziler, olabilecek en kötü senaryoda neler yaşanabileceğini görmek isteyenlerin izlemeyi en çok tercih ettiği dizilerdendir. Zombi salgını buna verilebilecek en iyi örneklerden bir tanesidir.

Tabii ki kıyamet veya dünyanın sonu söz konusu olduğunda sadece zombi salgınını konu edinen yapımlardan bahsetmek mümkün değildir. Bunun dışında daha pek çok dizi izleyicilerle buluşturuldu ve henüz izlemediyseniz sizi bekliyor.

Kıyamet ve Dünyanın Sonu Temalı Diziler Listesi

Yukarıdaki dizilerin her birinde dünyanın sonu geliyor, insan nüfusunun büyük bir kısmı yok oluyor, hayatta kalanlar ise yaşam mücadelesi veriyor.

İlk olarak hangisini izleyeceğinize karar vermek için aşağıdan söz konusu diziler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Z Nation

Amerika Birleşik Devletleri’ni kasıp kavuran feci bir zombi salgınından üç yıl sonra hayatta kalan insanlardan oluşan bir ekip, virüse karşı bağışıklığı olduğu bilinen tek kişiyi New York’tan Kaliforniya’ya götürmeye çalışıyor.

The Walking Dead

Bir şerif yardımcısı olan Rick Grimes, ortağı Shane ile kaçan bir mahkûmla girdiği çatışmada vurulmuş ve komaya girer. Hastanede kaldığı süre boyunca dünya epey değişir. Gözlerini açtığında herkesin gittiğini fark eder. Çevrede ise sadece kendisine saldıran yürüyen ölüler vardır.

The Rain

Yağmurla buluşan bir virüsün insanlığı büyük ölçüde yok etmesinin ardından birkaç yıl sonra sığınaktan çıkan iki kardeş, hayatta kalan diğer kişilerin arasına katılarak dünyaya ne olduğu sorusuna cevap aramaya çalışır ama bundan önce önemli bir sorunları daha vardır: Hayatta kalmak!

Into the Night

Kendi hâlinde olan yolcular, güvenli bir uçuş yapmaya hazırlanırken uçağa binen ve stresli görünen bir adamın uçağı kaçırma girişiminin ardından şoke olur. Bu adam, Güneş’in canlıları öldürdüğünü iddia etmektedir.

Yakamoz S-245

Bu dizi de Into the Night ile aynı evrende geçiyor ama olayların başlangıcını ele alıyor. Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ’un bulunduğu dizide Özge Özpirinçci, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal ve Meriç Aral gibi Türk oyuncular yer alıyor.

Exit mobile version