Hoşunuza Gidecek Kıvrımlı Yazı Tipleri

Trendlerden eksik olmayan kıvrımlı yazı tipleri pek çok tasarımcı tarafından aranıyor. Bu arayışa son vermek için en iyilerini listeledik

Çalışmalarınızda kullanmak için ücretsiz kıvrımlı yazı tipleri mi arıyorsunuz? Sizin için en iyilerini bir listede topladık.

Dünya değişiyor. Tasarım dünyası da bundan kaçınılmaz olarak etkileniyor. Tasarımcılar, çalışmalarındaki yazıların daha estetik görünmesi için yeni bir şeyler arıyor. Kıvrımlı font olarak da nitelendirebileceğimiz fontlar ise son zamanlarda trendlerden düşmüyor.

Siz de trendleri takip eden bir tasarımcı olarak çalışmalarınızı daha hoş hâle getirecek yazı tiplerini araştırıyorsanız doğru yerdesiniz.

En İyi Kıvrımlı Yazı Tipleri

Kıvrımlı font arayışında olanlar için önerilerimiz yukarıdaki yazı tipleri ile sınırlıdır. Bu fontların nasıl göründüğü de dahil olmak üzere her türlü detaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1. Babe

Babe, kişisel kullanımlar için ücretsiz olarak sunulan bir yazı tipidir. Hemen hemen her türlü çalışmada kullanılabilir. Aynı türdeki diğer çoğu yazı tipine göre biraz kalındır. Bununla birlikte Türkçe karakterleri desteklemediğini de belirtmek gerekiyor.

Babe Font

Yazı tipini hangi çalışmada kullanırsanız kullanın, inanılmaz kıvrımları ile çalışmanızı sunduğunuz kişileri etkileyecektir. Babe fontunu yazı tipinin sayfasından indirebilirsiniz.

2. Steinfeld

Steinfeld, Babe yazı tipine göre biraz daha ince çizgiler sunuyor. Özel karakterlerin çoğunu destekleyen bu yazı tipinin de Türkçe karakter desteği bulunmuyor.

Yazı tipi, kişisel kullanımların dışında kullanılamıyor. Ticari amaçla kullanmak için yazı tipini satın almak gerekiyor. Steinfeld’i ücretsiz olarak indirmek için Steinfeld fontunun sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

3. Cabinet of the Outlander

Sunum amacı taşıyan çalışmalarda kullanabileceğiniz başka bir yazı tipi de Cabinet of the Outlander’dır. Bu yazı tipi de diğer iki yazı tipi gibi ticari amaçlarla kullanılamıyor. Bu yazı tipinin diğer yazı tiplerinden en önemli farkı ise harika geçişlere sahip olmasıdır.

Yazı tipini indirmek için Cabinet of the Outlander sayfasındaki “Download” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

4. Magic Heart

Magic Heart özellikle romantizm temalı çalışmalarınızı süsleyecek harika bir yazı tipidir. Bununla birlikte her çalışma için uygun değildir. Yazının çevresini süsleyen çizgileri kullanmak için “_” işaretini kullanmanız yeterlidir. Bu işareti ne kadar kullanırsanız o kadar farklı sonuçlar elde edersiniz.

Magic Heart fontunu yazı tipinin sayfasından indirebilirsiniz.

5. Golden Moment

Çalışmanıza biraz ilginçlik katmak, onun daha çok ilgi çekmesini sağlar. İyi haber şu ki Golden Moment, bunu yapmanızı inanılmaz kolay bir hâle getiriyor.

Yazı tipini indirmek için Golden Moment’ın sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version