En İyi Kıvanç Tatlıtuğ Dizileri

Kıvanç Tatlıtuğ dizileri listesinde hangi yapımlar yer alıyor? İşte 38 yaşındaki başarılı oyuncunun yer aldığı birbirinden başarılı diziler!

En iyi Kıvanç Tatlıtuğ dizileri konusunda kararsız kalmış olabilirsiniz çünkü ünlü oyuncunun çok sayıda başarılı dizisi bulunuyor. Bu konuda yaşadığınız kararsızlığı gidermek için aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ Dizileri Önerileri

  1. Kuzey Güney
  2. Aşk-ı Memnu
  3. Çarpışma
  4. Kurt Seyit ve Şura
  5. Cesur ve Güzel

Kıvanç Tatlıtuğ Dizileri-1

1. Kuzey Güney

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin ve Hilal Saral’ın yaptığı Kuzey Güney, ilk olarak 7 Eylül 2011 yılında yayımlanmaya başladı. Kısa sürede çok popüler hale gelen dizi, 26 Haziran 2013 tarihinde sona erdi.

Aksiyon ve dram ögelerine sahip olan başarılı dizi, iki kardeşin hayatını konu alıyor. Toplamda 2 sezondan oluşan yapımda Kıvanç Tatlıtuğ, Kuzey Tekinoğlu karakterini canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda Tatlıtuğ’un yanı sıra Buğra gülsoy, Öykü Karayel ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler mevcut.

2. Aşk-ı Memnu

İlk olarak 2008 yılında yayımlanmaya başlayan Aşk-ı Memnu isimli yapım, 24 Haziran 2010 tarihinde sona erdi. Bu dizi de tıpkı Kuzey Güney gibi çok beğenildi. Dram ve romantik ögelerine sahip olan yapım, yasak aşkı konu alıyor.

Başarılı dizinin oyuncu kadrosunda Tatlıtuğ’un yanı sıra Beren Saat, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Nur Fettahoğlu ve Zerrin Tekindor gibi isimler yer alıyor.  7,4 IMDb puanına sahip olan dizi, dram ve romantik ögelerini içerisinde barındırıyor.

3. Çarpışma

Senaristliğini Ali Aydın’ın yaptığı Çarpışma dizisinde toplamda 24 bölüm bulunuyor. 22 Kasım 2018 tarihinde yayımlanmaya başlayan dizi, 30 Mayıs 2019 tarihinde final yaptı. Aksiyon, dram ve gerilim ögelerini içerisinde barındıran dizi 7,5 IMDb puanı ile dikkat çekiyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Onur Saylak, Rojda Demirer, Erkan Can, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Pamuk ve Merve Çağıran gibi isimler yer alıyor. Diziyi PuhuTV isimli dijital yayın platformu üzerinden izleyebilirsiniz.

4. Kurt Seyit ve Şura

Nermin Bezmen’in aynı adlı romanından uyarlanan Kurt Seyit ve Şura isimli dizi, Kurt Seyit ile Alexandra Julianovna Verjenskaya’nın (Şura) aşkını konu alıyor. Dram, tarih ve romantik ögelerini içerisinde barındıran dizinin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Elçin Sangu ve Çağlar Ertuğrul gibi isimler mevcut.

5. Cesur ve Güzel

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı Cesur ve Güzel’in senaristliğini Ece Yörenç üstlendi. İlk olarak 10 Kasım 2016 tarihinde yayımlanmaya başlayan yapım, 22 Haziran 2017 tarihinde sona erdi. Toplamda 32 bölümün yer aldığı dizide Tuba Büyüküstün, Gözde Türkpençe ve Tamer Levent gibi isimler mevcut.

Yukarıdaki en iyi Kıvanç Tatlıtuğ dizileri listesinde yer almayan ancak çok beğendiğiniz bir yapım var mı? Varsa bu diziyi yorumlar kısmından paylaşarak diğer kişilere tavsiyede bulunabilirsiniz. Ayrıca en iyi Nejat İşler filmleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version