Kesinlikle Adobe CS6 ama hangisi?

çok daha güçlü, hızlı ve yetenekli, üstelik uygun fiyatlı paket seçenekleri ile ona sahip olamnın şimdi tam zamanı

Adobe CS6 Nedir?
Adobe CS6 en iyi multimedya yazılımlarını bünyesinde barındıran, kullanıcı dostu ve üst düzey yeteneklere sahip bir yazılımdır. Adobe Creative Suite adlı popüler yazılım paketinin yeni ve en son sürümü CS6 içerisinde gerek profesyonellerin gerekse yeni başlayanların çeşitli alanlarda kullanabileceği birçok yazılım bulundurur. Kullanıcılar tarafından büyük beğeni ile karşılanan Creative Suite multimedya dünyasının yıllardır zirvede tuttuğu yazılımları yapısı içinde taşır. Adobe Creative Suite 6, fotoğraf düzenleme ve görsel tasarım geliştirme yazılımının yeni sürümü olan Photoshop”un CS6 sürümüyle birçok yenilik getiriyor. Günümüzde dijital fotoğraf makineleriyle fotoğrafların yanı sıra HD video çekmek gibi farklı işlevlerin popüler olması ile birlikte tüm özelliklerini video dünyasına açan Photoshop CS6, yeni görünümü ve 64-bit performansı ile alışılagelenin ötesindedir.
 

Dijital yayıncılık alanında seçkin örnekler sunan InDesign CS6 ise artık tabletlere yönelik yayınlar oluşturmak için yepyeni özellikler içermenin dışında, yenilenen stilleri ile göz dolduruyor. Vektörel çizimlerde Freehand”i tahtından indiren Adobe Illustrator CS6 ise gelişmiş tracing (fotoğraftan vektörel çizim oluşturma) aracının yanısra 64-bit performansı sayesinde yepyeni bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Video prodüksiyon, montaj ve düzenleme misyonunu taşıyan Premiere Pro CS6, video montaj ve görsel efekt için After Effects CS6, web”i tasarlamak ve HTML5 desteği ile internet uygulamaları geliştirmek için Adobe Dreamweaver CS6, görsel animasyon için Adobe Flash Professional CS6 ve web için grafik tasarlamak üzere Adobe geliştirilen Fireworks CS6 ise Creative Suite paketinin diğer parçaları. Adobe Prelude ve SpeedGrade adlı iki yeni yazılım da Creative Suite paketlerinde yer alıyor.
 

Adobe CS6 Paketlerindeki Yenilikler
Adobe Creative Suite 5 ile birlikte kullanıcılar, birbirinden ilgi çekici ve yeni özelliklerle tanışmıştı. Tabletlerin ortaya çıkması ve kullanıcıların bilgiyle etkileşimini değiştirmesi üzerine Adobe, Creative Suite 5.5 ile kullanıcıların tablet dünyasına adım atmasını ve birçok yeni özelliği kullanabilmesini sağladı. Bugün ise Adobe işi bir adım daha ileriye götürüyor ve Creative Suite 6 ile birlikte Creative Cloud ile yeni servisleri ve SpeedGrade ve Prelude gibi yepyeni yazılımları da popüler yazılım paketinin içerisine dahil ediyor. Design Standard, Design & Web Premium, Production Premium, Master Collection adlı dört yazılım paketiyle kullanıcıların beğenisine sunulan Adobe Creative Suite 6″nın, bu yazılım paketlerinde de önemli yenilikler mevcut.

Adobe”un yenilikçi bulut tabanlı servisi Creative Cloud, kullanıcıları zamandan ve mekandan ayırarak, işlerini zamandan ve mekandan bağımsız olarak gerçekleştirebilmelerine olanak sağlamayı amaçlayan bir hizmetler dizisi. Dijital bir buluşma noktası gibi çalışarak kullanıcılarına Adobe Creative Suite 6 paketinin sunduğu avantajları genişletme imkanı sağlayan Creative Cloud, dosya paylaşımı, efektif çalışma, ekip çalışması, yayınlama gibi olanakları da kullanıcılarına sunuyor. Adobe Creative Suite 6, içerisindeki iki yeni Adobe yazılımı Prelude CS6 ve Premiere Pro”yu da barındırıyor. Böylelikle video prodüksiyon bir adım öteye taşınıyor.
 


 

 

 

Adobe CS6 Paketleri CS6 Design Standard İçerik:

Photoshop CS6
Illustrator CS6
InDesign CS6
Acrobat X Pro
Bridge CS6
Media Encoder CS6

Adobe Creative Suite 6 ile birlikte gelen paketler arasında özellikle basılı tasarım yapanlara hitap eden CS6 Design Standard, yaratıcılığı tetikleyen üst düzey performanslı Adobe yazılımlarını içerisinde barındırıyor. Sadece basılı işler hazırlayanlar değil, tekstil tasarımları dahil her tür desen çalışması yapan yaratıcı profesyoneller için de CS6 Design Standard içinde faydalı araçlara sahiptir.
 

Adobe CS6 Design Standard, Adobe Photoshop ve Illustrator yazılımları için sunduğu yerel 64-bit performansı ile kapsamlı dosyaların ve zorlayıcı işlemlerin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. Adobe InDesign CS6, gerek masaüstünde gerekse tablet cihazlar da medya yönünden zengin yayınlara imza atılmasına olanak sağlıyor. Daha geniş bir kitle tarafından görüntülenebilmesini sağlayarak, yaratıcılığın farklı özelliklerini keşfetmek için artık standart aracınız CS6 Design Standard.


Yükseltme Fiyatı: 440 TRY‌
Tam Sürüm Taban Fiyatı:2.060 TRY‌

CS6 Design & Web Premium İçerik:
Photoshop CS6 Extended
Illustrator CS6
InDesign CS6
Dreamweaver CS6
Flash Professional CS6
Fireworks CS6
Acrobat X Pro
Bridge CS6
Media Encoder CS6
 

Adobe, eski sürümlerinde Design Premium ve Web Premium adlı iki farklı yazılım paketiyken, şimdi bu iki paketin gücü ve yapabildikleri tek bir üründe birleşmiştir. Video uzmanları, web ve oyun geliştiricileri başta olmak üzere tasarımcıların zihinlerinin tüm yönlerini arkalarına alarak en efektif sonuçlara ulaşabilecekleri bir yazılım paketidir.

Photoshop”un Extended (Genşletilmiş) sürümü ile birlikte gelen CS6 Design & Web Premium bu sayede videoların yanı sıra 3D giydirme de yapabiliyor. Fireworks, Dreamweaver ve Flash Professional araçları ile web üzerinde ister web sitesi, ister web uygulaması geliştirilebilmesi için gereken tüm araçları parmaklarınızın ucuna taşıyor. İçerisine jQuery desteği ve PhoneGap çerçevesi desteği de eklenen CS6 Design Premium sayesinde artık kendi iOS veya Android uygulamanızı geliştirmek için ek bir ihtiyacınız kalmıyor. Oyun geliştiricilerine yönelik geniş bir kütüphaneye sahip Flash Professional”ın yeni sürümü sayesinde daha kısa zamanda daha başarılı işler oluşturabilmek mümkün. CS6 Design Standard”ın sunduklarından öteye geçmek isteyen tasarımcıların en ideal tercihi artık CS6 Design & Web Premium.
 

Yükseltme Fiyatı: 600 TRY‌
Tam Sürüm Taban Fiyatı:3.000 TRY‌

 

 

 

CS6 Production Premium İçerik:

Premiere Pro CS6
After Effects CS6
Photoshop CS6 Extended
Adobe Audition CS6
SpeedGrade CS6
Prelude CS6
Illustrator CS6
Encore CS6
Flash Professional CS6
Media Encoder CS6
Bridge CS6

özellikle video ile ilgilenenlerin üretkenlik ve yaratıcılığını teşvik eden bir diğer Adobe CS6 yazılım paketi ise Production Premium. Premiere Pro ve post prodüksiyonda yaygın olarak kullanılan After Effects”in CS6 sürümlerini barındıran CS6 Production Premium, video düzenleme ve görsel efektler konusunda her ihtiyacınıza cevap verebilmek için tasarlandı. CS6 Production Premium, işlevsellik, zengin araç ve geniş format desteğiyle kullanıcıların üst düzey verimle çalışmalarını sağlıyor. Aynı zamanda çizim, tasarım ve diğer video prodüksiyon gereksinimlerine de cevap verebilen paket, en güçlü ve etkili yazılım çözümlerini bir arada sunuyor.

Adobe Prelude CS6, geniş dosya formatı desteği ile video ve fotoğraf dünyası ile yakından ilgilenen kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlayacak bir yazılım. Video prodüksiyonda renklerin ve renklendirmenin önemini bilenlerin vazgeçilmezi SpeedGrade ise, video prodüksiyon işlemlerini eskiye kıyasla çok daha profesyonel sonuçlar vermesini sağlamak amacı ile tasarlandı.

Yükseltme Fiyatı: 851,14 TRY‌
Tam Sürüm Taban Fiyatı: 4.306,05 TRY

CS6 Master Collection İçerik:
Photoshop CS6 Extended
Illustrator CS6
InDesign CS6
Acrobat X Pro
Flash Professional CS6
Flash Builder 4.6 Premium Edition
Dreamweaver CS6
Fireworks CS6
Adobe Premiere Pro CS6
After Effects CS6
Adobe Audition CS6
SpeedGrade CS6
Prelude CS6
Encore CS6
Bridge CS6
Media Encoder CS6

Adobe”nin Creative Suite 6 ailesinde sunduğu tüm yazılımları bünyesinde barındıran CS6 Master Collection, sınırlar olmadan tasarım yapmak isteyen kullanıcılar için ideal. Güçlü yazılımları ve doğal 64-bit desteğiyle birlikte kullanıcıların her türlü tasarım ve üretim ihtiyacını giderecek güce sahip olan CS6 Master Collection, özellikle Creative Suite eğitimi vererek geleceğin tasarımcılarını yetiştiren eğitim kurumlarının da gözdesi durumunda. CS6 Master Collection, sahip olduğu paketin kendisini sınırlamasını istemeyen tasarımcıların da öncelikli tercihi.


Yükseltme Fiyatı: 840 TRY‌
Tam Sürüm Taban Fiyatı: 4.120 TRY

Belirtilen fiyatlara KDV dahil değildir.

 

Exit mobile version