KEF, Mu3 ile Ses Deneyiminde Başarıya İmza Atıyor

Dünyanın en önemli 5 hoparlör üreticisinden biri olan KEF, Mu3 aktif gürültü engelleyici true wireless kulak içi  kulaklıklarıyla sadece müziğe odaklanılmasını sağlıyor. Ayrıca, müzik tutkunlarını saf ve doğru sese giden bir yolculuğa çıkarıyor. Üstelik, ünlü tasarımcı Ross Lovegrove imzası taşıyor. Mu3, ergonomik dizaynı, 24 saate kadar kullanım sağlayan bataryaya sahip. Bununla birlikte, tüm hava koşullarına uygun yapısı ve hızlı şarj özelliğiyle öne çıkıyor.   

İngiltere merkezli Kent Engineering & Foundry (KEF) 1961’de sadece akustik kalitede ürünler geliştirmek amacıyla kuruldu. Böylece, 50 yılı aşkın süredir dünyanın her yerindeki gerçek müzik tutkunları için yüksek performanslı ürünler tasarlamaya devam ediyor. KEF, Dünyanın en önemli 5 hoparlör üreticisinden biri olarak kabul ediliyor. Tüm ses deneyimini üzerinde topladığı Mu3’nun şık tasarımının altında ise ünlü tasarımcı Ross Lovegrove’un imzası var.   

Hareket Halinde Bile Başarılı Ses Deneyimi 

KEF, Mu3 Gerçeğe en yakın müzik keyfinin yaşanmasını sağlayor. Mu3 aktif gürültü engelleyici true wireless kulak içi kulaklıklarıyla müzik tutkunlarını eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Mu3, nüans ve ayrıntıyı korurken, aktif gürültü engelleyici özelliğiyle çevresel sesleri de yok ediyor.  

“Ambient Mod” ile çevrede olan bitenin farkında olmanız gereken durumlarda kusursuz bir müzik dinleme deneyimi sunuyor. Üstelik, 5 dakikalık hızlı şarj ile 1 saatlik kullanım sağlıyor. Bas ve yüksek tizlerde, hareket halindeyken bile saf ve doğru sese ulaşabiliyor. Mu3, müziğin ince nüanslarını ortaya çıkarıyor.  

 

Tek Dokunuşla Sesli Arama 

Mu3, 9 saatlik dahili pil ömrü ve şarj kutusunun 15 saatlik kapasitesi ile toplamda 24 saatlik bir kullanım süresine sahip. Böylece, tüm gün boyunca kesintisiz bir müzik keyfi sunuyor. Bluetooth 5.0 bağlantısını destekleyen Mu3, hem iOS hem de Android platformunda stabil bir bağlantı kurulmasını sağlıyor.

Ürün ergonomik ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Dört farklı boyuttaki kulaklık pedleriyle hem rahat kullanım hem de mükemmel bir ses yalıtımı sunuyor. Tek bir dokunuşla sesli arama yapılmasını ve çağrıların yanıtlanmasını sağlıyor. Ayrıca, ses seviyesi ayarı ve çağrı yanıtlama gibi özelliklerin kontrol edilmesini sağlayan işlevsel butonuyla da hayatı kolaylaştırıyor.   

Mu3, daha saf, daha doğal ve gerçeğe en yakın sese ulaşılmasını sağlıyor. Aktif gürültü engelleyici true wireless kulak içi kulaklıklar, mükemmel netlikte sese ulaşmak isteyenlerin tercihi olacak. 

Mu3’e www.magaza.kulaklik.com ve www.hifilife.com ‘dan sahip olabilirsiniz. Ayrıca, Kulaklik.com ve Hifilife Kanyon ile Hifilife Coliseum  Mağazaları’ndan da ürünü inceleyerek satın alabilirsiniz. 

 

Hifilife Kanyon Mağazası
Kanyon AVM G Katı No:114 Levent/İstanbul 

 

Hifilife Coliseum Mağazası
Acarlar Mahallesi, Acarkent Sitesi, Coliseum Binası, 9. Cadde, No:1/11 Beykoz/İstanbul   

 

Kulaklik.com Kanyon
Kanyon AVM P1 Katı Levent/İstanbul 

 

Exit mobile version