Katlanabilir Samsung Galaxy Z Flip 5G sizlerle!

Samsung, Galaxy Z Flip katlanabilir telefonunun 5G sürümünü resmen açıkladı. 

Aslında, Z Flip 5G’nin Samsung’un 5 Ağustos etkinliğinde de açıklanmasını bekliyorduk, ancak Samsung, Note 20’ye daha fazla yer açmak istiyor gibi görünüyor.

Samsung, 5G’yi telefona sığdırmak için harici form faktörünü hiç değiştirmediğini söylüyor. Bu model iki renkte geliyor: “Mistik Gri” ve “Mistik Bronz”. Görünüşe göre “mistik” kısım, Samsung’un “dokunuşu yumuşak” dediği dış camda yeni bir “pus” kaplamasına işaret ediyor. Yani: mat.

Biraz güncellenen işlemci ve 5G ile birlikte, Samsung da bir avuç küçük yazılım geliştirmesi ekledi. Zaten bir “Flex” modu var ve telefon yarı-katlandığında yazılımın kendini yeniden yapılandırmasını sağlıyor. Samsung ayrıca Edge Panel özelliğinin “daha ​​sağlam” olduğunu, bu da umarız Z Flip’in çok pencereli kontrollerle sınırlamak yerine standart, tam özellikli bir Galaxy kenar paneli alacağı anlamına geliyordur.

Galaxy Z Flip, Ağustos ayında hem taşıyıcı hem de kilitsiz sürümlerde siparişleri göndermeye başlayacak. ABD fiyatının da $1,449.99 olacağını öğrenmiş bulunuyoruz.

Exit mobile version