Karne Hediyesi için Tekno Seçenekler

Öğrencilerin büyük bir heyecanla beklediği yaz tatili yaklaşıyor. Bir eğitim yılı boyunca ders çalışan, sınavlara giren, yorulan çocuklarımızı ödüllendirme vakti geldi. Son sınavlarla birlikte aileleri “en iyi karne hediyesini bulma” telaşı sarmaya başladı. Çocuklarına karne hediyesi için ne alacağını düşünen ebeveynlere bu konuda yardımcı olacak ve özellikle elektronik ürünler konusunda çeşitli bilgiler vermeye çalışacağız. Siz de henüz ne alacağınıza karar vermediyseniz, en uygun fiyat aralıkları ile sunulan birbirinden farklı hediyelere daha yakından göz atabilirsiniz. Çok sayıda seçeneğin sunulduğu karne hediyelerini gelin beraber inceleyelim.

Celly Speaker

Müziği yazın ders araları ya da serviste kulaklarına hapsetti, şimdi dışarıya çıkarma zamanı. Celly Speaker, taşınabilirliği en üst seviyede yaşatan bir Bluetooth hoparlör. Akıllı telefon ya da tableti ile eşleştiriliyor ve ardından müzik, kablosuz olarak yazın dinamizmine eşlik etmeniz için sizi harekete geçmeye çağırıyor. İddialı bir ses performansı sunan, üstelik son derece mütevazı fiyatlı Celly Speaker, kolay kullanımı ve şık görünümüyle de dikkat çekiyor. Üstelik kullanım alanları sadece balkonlar, bahçeler değil; suya dayanıklı yapısı ile müziğinizi her yere taşımanıza imkan tanıyor. İster havuzda ister kumsalda, müzik keyfiniz hiç bitmiyor.

Celly Click Propod

Çocuklar ve gençler için selfie çekmekten daha keyifli çok az şey var. Arkadaşlarıyla ya da kendi başlarınayken ön kamerayı kullanarak selfie çekmeye bayılıyorlar. Ancak şu da bir gerçek ki bazen elde ettikleri fotoğraflar istedikleri kadar iyi olmayabiliyor; daha iyi açılar, daha net fotoğraflar için bir selfie stick’lerin sağlayacağı fayda asla es geçilemez. Ek olarak çekilen manzara ya da hareket halindeki nesne fotoğrafların tripod’a sabitlenmesi de daha iyi sonuçlar için harika bir fikir. İşte bu noktada öne çıkan aksesuarlardan biri kesinlikle Celly Click Propod. Bu ürün hem tripod hem de selfie çubuğu şeklinde kullanıma imkân tanıyor. Yaza damgasını vuracak eşsiz fotoğraf ve videolar için daha iyi bir seçim olamazdı.

Casio G-SHOCK GA-2000

Demirden yedi kat daha sert, dört kat daha hafif karbon yapısıyla GA-2000, başarılı gençlere harika bir armağan olacak! Şık tasarıma sahip model uzun yıllar güvenle kullanım için en ideal saat alternatifi. 64 gram ağırlığıyla, en hafif G-SHOCK modeli olma özelliğini de barındıran yepyeni karbon yapılı GA-2000 koleksiyonun, değişebilir kordon alternatifli modelleri de mevcut. Casio G-SHOCK GA-2000 modelini en hızlı şekilde nasıl edinebilirim dediğinizi duyar gibiyiz; bu süper hediyeye www.ersasaat.com.tr adresinden hiç vakit kaybetmeden sahip olabilirsiniz.

Focal Listen Wireless CHIC

 

Premium kablosuz kulaklık aptX uyumlu Bluetooth 4.1 teknolojisine sahip. Wireless Chic Edition kablosuz olmasının yanı sıra günümüzün trend renklerinde üretiliyor. CD kalitesinde mükemmel ses kalitesi sunan kulaklık kapalı yapısından dolayı dışarı ses iletmiyor. Böylece taşıt araçlarında ve kapalı mekanlarda kimseyi rahatsız etmeden müzik dinlemek mümkün.

Focal Listen Wireless ısıya duyarlı kulaklık padleri vücut yapısına adapte olarak baskıyı azaltıyor ve kullanıcının sıcaktan rahatsız olmasını engelliyor. Wireless Chic, konuşma sırasındaki ses kalitesini artırmak için ‘’ Clear Voice Capture’’ mikrofon sistemine sahip. Son olarak şarj 20 saatlik kullanım için kulaklığın sadece üç saat şarj edilmesi gerektiğini ilave edelim. Perakende satış fiyatı KDV dahil 300 EUR.

Daha fazla detay ve online alışveriş için: www.extremeaudioshop.com

Focal Sphear

Sphear Focal’in tarihi akustik imzasına sadık, harmaonik zenginliği ile öne çıkan bir kulaklık. Sphear, yoğun bas sesine boğulmadan, kontrollu bas frekansı sayesinde üst ve orta frekansların detayını tamamen ortaya çıkartıyor. Kulaklığın harmonik zenginliğine şaşırmamak elde değil. Fiyat kategorisinde rakipsiz performansı sayesinde Sphear, nerede olursanız olun dinlediğiniz müzikten alacağınız keyfi maksimuma çıkartır. Yüksek çözünürlüklü CD kalitesinde müziğinizi dinleyeceğiniz Sphear, ses tutkunları için özgün ve benzersiz bir çözüm sunuyor. Perakende satış fiyatı KDV dahil 155 EUR.

Daha fazla detay ve online alışveriş için: www.extremeaudioshop.com

MSI PS63 MODERN 8SC

Keşfetmekten vazgeçmeyenler için sloganıyla karşımıza çıkan PS63 Modern, şık, taşınabilir tasarımı ve güçlü performansı ile iş dünyasında kompakt ve güçlü bir bilgisayar arayanların dikkatlerini üzerine topluyor.

İçerisinde bir bilgisayarda olması gerekenlerden fazlasını barındıran PS63 Modern, 16 saate kadar batarya süresi, 15.6 inç boyutundaki ekranı, 5.6mm inceliğindeki çerçevesi ve içerisinde barındırdığı Nvidia’nın son nesil grafik işlemcisi GTX 1650’den almış olduğu güç ile hem oyun oynayacak hem de uzun süre yüksek performansla çalışacaklar için oldukça iyi bir seçecek.

MSI GS75 STEALTH 9SF

Sunmuş olduğu yüksek performans, yüksek taşınabilirlik ve sağlam bir kasanın birleşimi sonucunda ortaya çıkan MSI GS75 Stealth 9SF, safkan bir oyun bilgisayarı olmasının yanında ağırbaşlı ve sade tasarımı ile iş ve okul amaçlı kullanıma da oldukça uygun. Gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisini barındıran NVIDIA RTX 2070 ekran kartı ile birlikte 9. Nesil Intel Core i7 işlemci’den oluşan üst seviye donanımı, yalnızca 2.25kg ağırlığa sahip 18mm ince bir kasa eşliğinde sunuyor.  144HZ gaming ekranı, SteelSeries RGB klavyesi, Dynaudio ses sistemi ve MSI ‘a özel Dragon Center 2.0 ve Nahimic 3 yazılımları ile öne çıkan MSI GS75 9SF bu yaz en iyi yol arkadaşınız olacak.

Logitech G213 oyun klavyesi

G213 oyun klavyesi üstün bir dokunma yanıtı için özel olarak ayarlanmış Logitech Mech-Dome tuşlarla donatılmıştır. Mech-Dome tuşlar 4mm hareket mesafesi, 50g çalıştırma kuvveti ve sessiz çalışma özellikleri sunar. G213, yaklaşık 16,8 milyon kadar renkten oluşan her biri özelleştirilebilir palet ve farklı parlaklık düzeyleri içeren beş ayrı aydınlatma alanına sahiptir. LIGHTSYNC teknolojisi, aydınlatma ve oyun profillerini senkronize eden yeni nesil RGB aydınlatma sunar. Logitech G213 60ml’ye kadar sıvı dökülmelerine karşı dayanıklıdır. Dahili avuç desteği ve iki düzeyli açı ayarı klavyenizi rahat bir şekilde kullanmanıza olanak sağlar. G213’te şarkı ve videoları anında oynatmak, duraklatmak ve sesi kapatmak için atanmış media tuşları bulunur.

Logitech G231 Prodigy

40 mm’lik neodimyum sürücüler kullanan G231 Prodigy, oyununuzu hayata geçiren net ve berrak stereo ses sunar. G231 kulaklık yastıkları, saatlerce kullanım sonrasında dahi konforlu ve yumuşak hissini koruması için özenle seçilmiş yüksek performans kumaşıyla kaplıdır. Bu kumaşı kolayca çıkarıp yıkayabilirsiniz. Kulaklıklar son derece ince ve hafif tasarlanmıştır öyle ki taktığınızı dahi unutabilirsiniz. Arka plan gürültüsünü filtresi sayesinde engeller ve yüksek ve berrak bir iletişim sağlar.Kişisel uyum için kulaklıklar 90 dereceye kadar döndürülebilir.

ASUS ROG Strix Scope

Tatilde oyun keyfi için ROG Strix Scope mekanik oyuncu klavyesi mükemmel seçimler arasında. Sofistike tasarımlı ürün, Xccurate tasarımına sahip. FPS oyunlarında avantaj sağlayan ekstra geniş bir Ctrl tuşu da bulunuyor. Ctrl tuşu modern FPS oyunlarında başarı için kritik önem taşıyor. Yeni tasarlanan Ctrl tuşu, geleneksel Ctrl tuşlarından 2 kat daha geniş. Klavyedeki sol Windows tuşu da yanlışlıkla basma ihtimalini azaltmak için kısaltıldı. Daha da dikkat çekici bir tasarım isteyen oyuncular, WASD tuşları için kullanabilecekleri gümüş renkli tuş başlıklarıyla Strix Scope’un tamamen siyah görünümüne farklı bir hava katabiliyor. Strix Scope ile birlikte gelen bu alternatif başlıklar geri kalan tuşlarla harika bir zıtlık oluşturuyor, dikkat çekici görünüm ve işlev kazandırıyor.

Rengarenk Bir Karne Hediyesi: Epson L810

Dahili mürekkep tanklı, 6 renkli A4 kablosuz fotoğraf yazıcısı

Parlak geçmiş bir öğretim sezonundan sonra çocuğunuzu Epson L810 fotoğraf yazıcısı ile ödüllendirerek hem tatil fotoğraflarını hem de ailecek geçirdiğiniz unutulmaz anların karelerini evinizde maksimum kalitede basma keyfini kendisine armağan edebilirsiniz.

L810 ile ayrıca CD ve DVD’ler üzerine baskı almak da mümkün. İlk alımdaki 70 ml’lik mürekkep şişeleri ve son derece yüksek kapasiteli mürekkep tankıyla, ultra düşük sayfa başına maliyetle 1.900 adet kaliteli 10×15 cm ebatlı fotoğraf baskısı, çocuğunuzun hayatına renk katsın…

Xiaomi Mi VR Play 2

Diğer bir karne hediyesi ise Xiaomi Mi VR Play 2 olarak karşımıza çıkıyor. Hediye seçenekleri arasında eğlencenin odak noktası olarak yer alan bu sanal gerçeklik gözlüğü, Xiaomi’nin yeni nesil elektronik ürünlerinden biri. Oldukça konforlu bir kafa bandı ile gelen model, aynı zamanda geniş lenslere sahip. Diğer yandan sanal gözlükte oyun için geliştirilmiş çeşitli butonlar yer alıyor. Mükemmel bir gerçeklik sunan Xiaomi Mi VR Play 2’yi kullanmak için yapmanız gereken sadece içine bir akıllı cep telefonu yerleştirmek ve bunun ardından eğlencenin tadını doyasıya çıkarmak kadar basit. Tabi sadece oyun için değil, sanal gözlüğü aynı zamanda 360 derece videoları izlemek için de kullanabilirsiniz.

Lenovo Tab3 A7-10F 8GB 7″ IPS Tablet

Tabletler çocukların son zamanlarda en çok ilgi gösterdiği elektronik ürünler arasında yer alır. Bu nedenle hiçbir çocuğun hayır demeyeceği bu sürpriz hediye ile siz de çocuğunuzu sevindirebilirsiniz. Bu konuda sizlere sunacağımız öneri ise ünlü teknoloji devi Lenovo’nun yeni ürünlerinden biri olan Tab3 A7-10F 8GB 7″ IPS Tablet modeli. Diğer adıyla Lenovo TAB 3 Essential şeklinde bilinen model, uygun boyutları ve rahat kullanımının yanı sıra 7 inç ekran boyutu ile geniş bir görüntü sunuyor. Hem ö hem de arka kamera kurulumuna sahip olan model, ön kamerası ile görüntülü görüşmeye de olanak sağlıyor. Lenovo TAB 3 Essential modelinin en önemli özelliklerinden biri ise pil ömrü. Neredeyse tüm gün dayanan pil ömrü, gün boyu kullanıma izin veriyor.

Alcatel Move Time

Eğer siz de çocuğunuzdan sürekli haberdar olmak ve onlara farklı bir eğlence sunmak istiyorsanız, Alcatel Move Time düşünmeniz gereken hediyeler arasında yer alabilir. Alcatel Move Time akıllı saat, çocuklar ile her an iletişim kurmak adına özel olarak geliştirilmiş ve bunun yanında bildirim yapma özelliği ile ilgi çekçi bir model. GPS özelliği ile çocukların nerede olduğu kolayca görülebiliyor ve bu akıllı saat acil durumlarda telefon görevi dahi görüyor. Çünkü üzerinde SOS tuşu bulunuyor ve acil durumlarda çocuklar bu tuşa basarak ebeveynlerine haber verebiliyor. Alcatel Move Time akıllı saat ile çocuğunuz ister okulda ister dışarıda arkadaşları ile olsun, her zaman içiniz rahat edecek.

JBL Flip 4 Bluetooth Hoparlör

Başka bir karne hediyesi olarak da JBL Flip 4 modelini sunmak istiyoruz. Bluetooth özellikli hoparlörden biri olan JBL Flip 4, oldukça dayanıklı ve aynı zamanda hoş bir tasarıma sahip. Bu şekilde düşmesi ya da darbe alması halinde herhangi bir sorun çıkarmıyor ve bu konuda fazlalısıyla dayanıklı bir yapıda olduğunu söylemek yanlış olmaz. Tabi sadece darbeye karşı değil, suya karşı da dayanıklı bir yapıya sahip bluetooth hoparlör. Ses kalitesi açısından da etkileyici bir ses ortaya koyan model, tam 3,5 saat pil ömrü ile uzun süre müzik dinlemeye imkan tanıyor.

Hediye almak başarıyı destekliyor

Karne alınmasının ardından çocuklara hediye almanın başarıyı desteklediğini ve bunun yanında olumlu anlamda etkilediğini biliyor muydunuz? Karne sonrasında tatile çıkmak ya da birtakım gezi planları yapmak çoğu zaman gerçekleştirilmesi gereken aktivitelerden biri, ancak karne hediyelerinin çocuklar için her zaman daha özel bir konumda olduğunu unutmayın.

Bu nedenle daha çok çocukların tatil yaptıkları sırada veya tatil planlarına göre bir hediye almak daha etkileyici bir girişim olacaktır. Ayrıca yaş gurubuna uygun hediyelerin alınması ve bu konuda hassas davranılması yine dikkat edilmesi gerekenler arasında yer alır.

Siz de karne hediyesi alırken öncelikle çocuğunuzun gelişimine katkı sunması, ardından onu eğlendirecek hediyelerden birini almayı ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmayı unutmayın.

Bütün çocukların hayali uzun ve eğlenceli bir yaz tatili. Eğlence dendiğinde ise işin içine karne hediyesi giriyor. Karne hediyeleri, aynı zamanda onları mutlu eden faktörlerin başında geliyor.


 

Exit mobile version