Kaiber AI Benzeri Siteler ve Uygulamalar

Kaiber AI benzeri siteler ile dünyanın en ilgi çekici videolarını oluşturmaya ne dersiniz? Sadece bu listeye bir göz atın.

Kaiber AI Benzeri Siteler ve Uygulamalar

Kaiber AI, yapay zekâ ile fotoğraf ve video oluşturmak için kullanabileceğiniz web sitelerinden biridir ama başlangıçta ücretsiz olsa da daha sonra ücretli hâle geldi. Ücretsiz bir hizmet arayanlar da Kaiber AI benzeri sitelere yönelmeye başladı.

Kullanıcılara teknik bilgi sahibi olmadan yüksek kaliteli videolar oluşturmasına olanak tanıyan yapay zekâ destekli hizmet, müzisyenlere, sanatçılara, içerik üreticilerine ve çok daha fazlasına hayallerini farklı bir yoldan aktarma fırsatı verir.

Bakıldığında kullanılmaması için hiçbir neden yoktur ama kötüye kullanım nedeniyle artık ücretsiz değildir. Deneme sürümü vardır fakat hizmeti sürekli olarak kullanmak istiyorsanız ödeme yapmak zorundasınız.

Aracı kullanmak için ödeme yapmak istemiyorsanız ya da daha farklı bir hizmet arıyorsanız da sorun değil, alternatif seçenekleriniz var. Aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kaiber AI Benzeri Siteler ve Uygulamalar Listesi

Kaiber AI yerine kullanılabilecek en iyi siteler arasında bunlar yer alıyor. Gelin, her birini yakından inceleyelim.

GENMO

GENMO, 2 boyutlu görüntülerle sınırlı kalmak istemeyenlerin sınırın ötesine geçmesine yardımcı oluyor. Araç kesinlikle üretken yapay zekânın sınırlarını zorluyor. Ücretsiz olarak hizmet veren platform, tek bir tıklama ile çok sayıda video oluşturmanızı mümkün kılıyor.

GENMO ile video oluşturmak için sağ üst köşedeki “Generate” butonuna tıklayın. Oluşturma sayfasına geçtikten sonra video için bir başlangıç karesi oluşturmanız gerekecektir. Görseller yüklenebilir ya da metin kutusuna özel bir istem yazıp “Start” seçeneğine basabilirsiniz. Bu, topluluk istemleriyle önceden oluşturulmuş görüntülerden oluşan büyük veri tabanında arama sorgusu gerçekleştirir.

Size gösterilen görüntüleri beğenmezseniz yeni bir görsel oluşturmak için soldaki “Create New İmage +” düğmesine tıklayın. Bir görsel seçtikten sonra isterseniz “Options” kısmından video ayarlarını yapabilirsiniz. Son olarak “Turn it into a video” seçeneğine basın.

Loopsie

En yeni yapay zekâ modelleri ile desteklenen Loopsie, en yüksek kaliteli görüntüleri elde etmenize yardımcı olabilecek harika bir araçtır. Projenin arkasındaki ekip sadece dikey formatla sınırlı kalmıyor. Fotoğrafçılık, eğlence ve çeşitli alanlar için uygulamalar geliştiriyor.

VIMAGE

VIMAGE, fotoğraflarınıza hayat vermenizi sağlayan bir uygulamadır. VIMAGE’ı telefonunuza indirebilirsiniz. Siz uğraşmak istemiyorsanız profesyonel bir video siparişi de verebilirsiniz. Uygulama freemium bir araçtır. Ücretli olarak kullanmak isterseniz reklam kalkar, filigran eklenmez, mevcut tüm efektlere erişim imkânı verilir, yüksek kalitede sonuçlar sağlanır.

Fotoğraflara birden fazla efekt ekleyebilirsiniz. Ayrıca bunların hızını da tamamen siz belirlersiniz. Yavaşlatabilir, hızlandırabilirsiniz.

Exit mobile version