Jumanji Benzeri Filmler Neler?

Jumanji benzeri filmler hangi filmlerden oluşuyor? Jumanji filmini seven herkesin izlemesi gerektiği filmleri bir arada topladık.

Jumanji benzeri filmler neler? Başrolünde Robin Williams’ın yer aldığı filmi izleyen ve beğenen herkes, 1995 yapımı bu filmin tüm zamanların en eğlenceli filmlerden biri olduğu konusunda hemfikir oluyor. Siz de bu görüşe sahip insanlardan biri olduğunuzu düşünüyorsanız muhtemelen bu Jumanji gibi filmler izlemek istiyor olabilirsiniz.

Sizin için bu film tarzında en iyi filmleri aşağıda sıraladık. Bu filmleri konularıyla beraber aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Jumanji Benzeri Filmler Listesi

Bu liste, Jumanji gibi film arayışında olanların mutlaka göz atması filmlerden oluşuyor. Sıralama herhangi bir ölçüte bağlı kalınarak yapılmamıştır. Aşağıdan dilediğiniz filmin konusunu inceleyebilir ve izleyip izlemeyeceğinize karar verebilirsiniz.

Jumanji Benzeri Filmler Listesi

1. Müzede Bir Gece

Müzede Bir Gece oldukça sürükleyici bir komedi filmidir. Ben Stiller, filmde geceleri tarihi eserlerin canlandığını öğrenen bir gece bekçisini canlandırıyor. Jumanji’nin izleyicide bıraktığı etkinin bir benzerini deneyimlemek isterseniz durmayın, Müzede Bir Gece’yi izlemeyi deneyin.

2. Zathura

Zathura aslında Jumanji evreninde geçiyor. Orijinal filmin hemen ardından gelen Zathura, farklı karakterleri farklı mekânda işliyor. Filmde bir grup çocuk, onları uzaya gönderen bir oyun oynuyor. Eve geri dönmeleri için birlikte çalışmaları gerekiyor.

3. Hiç Bitmeyen Öykü

Hiç Bitmeyen Öykü’nün içeriğini anlamak için önce filmi izlemek gerekiyor. Film, uzak diyarlara yolculuğa çıkaran bir kitapta kendini kaybolmuş vaziyette bulunan bir çocuğa odaklanıyor. Yapımda birçok fantastik ögeye yer verildiğini de belirtmek gerekiyor.

4. Perili Köşk

Büyük bir malikanenin satma sorumluluğunu üstlenen ana karakterimiz, satıştan elde edeceği gelirin hayali ile bir gün evi ziyarete gider ama onu hayallerindeki gibi sade, sıradan bir ev karşılamaz.

5. Başlat: Ready Player One

Film Tye Sheridan, Olivia Cooke ve Ben Mendelsohn gibi isimlerden oluşan harika bir oyuncu kadrosuna sahip olsa da görsel kalitesi oyuncu kalitesini küçük bir farkla da olsa gerisinde bırakıyor.

Filmde gerçek hayatın omuzlarına getirdiği yükten kurtulma umuduyla kendini bir oyuna veren Wade Watts’in oyuna gizlenen sürpriz yumurtayı bulma çabası ele alınıyor. Bu sürpriz yumurta hem Watts’in büyük bir servet elde etmesini hem de oyun üzerinde kontrol sahibi olmasını sağlayacaktır.

 

Exit mobile version