Joker’in Sevgilisi Punchline Kimdir?

Joker'in sevgilisi Punchline kimdir, Joker ile nasıl tanıştı, Harley Quinn ile bağlantısı nedir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı!

Joker’in sevgilisi Punchline, geçen yıl ortaya çıktıktan sonra büyük bir merak konusu oldu. Harley Quinn’in tam zıttı olan karakter, Joker’in yeni yardımcısı ve kötü suç ortağı olarak tanıtıldı.

Yeni okuyucular için Punchline şimdilik Joker’in yeni kız arkadaşı olarak görülse de karakter, bundan çok daha fazlasını taşıyor. Punchline’ın tıpkı Harley Quinn gibi basit, üzerinde durulmamış bir karakter olmaktan çok uzak olduğu görülüyor.

Joker'in Sevgilisi - 1

Joker’in Sevgilisi Punchline Nasıl Bir Karakter?

Harley Quinn’in sinemada Joker ile yollarını ayırmasının ve hayatına tek başına devam etme kararı almasının ardından Batman’in bir numaralı düşmanı Joker’in yeni bir yardımcıya ihtiyacı oldu. Bu açığı kapatmak için de Punchline karakteri tasarlandı.

Punchline’ın görünüm açısından Joker ile daha benzer bir karakter olduğu söylenebilir. Joker’in sevgilisinin fotoğrafları da zaten bunu çok net bir şekilde ortaya koyuyor. Quinn’in aksine palyaço makyajı ile tam olarak Joker’in ruh eşi olduğu bile söylenebilir. Öte yandan giyimi ile de Joker’i tamamlıyor.

Karakterin gerçek adı, Alexis Kaye’dır. Öğrencilik hayatından itibaren Joker’e büyük bir sempati beslemiş ve hep ona duyduğu hayranlıkla Joker ile tanışma fırsatı kollamıştır.

İnternet üzerinden yaptığı yayınlar sayesinde en nihayetinde amacına ulaşıp Joker ile tanışan Punchline, Joker’den kurbanlarının istemsizce gülmesine neden olan toksinin nasıl yapılacağını öğrenmiştir. Punchline, buradan da anlaşılacağı üzere kimya alanında oldukça yetenekli bir karakterdir.

Joker’in toksini genellikle insanların yüzünde büyük bir kahkaha ifadesinin oluşmasına neden olsa da birilerini öldürmek için de kullanılabiliyor. Punchline’ın da ölümcül toksini soğukkanlılıkla masum insanları öldürmek amacı ile kullandığı biliniyor.

Yeni anti-kahraman adayının Joker’e olan hayranlığı giderek artarken bu giyimine de yansımıştır. Joker, daha sonra Batman ile olan savaşında yardımcı olarak Punchline’ı yanına alma kararı verdi.

Bundan yıllar önce Punchline’ın yerinde Harley Quinn vardı. Bir zamanlar Joker’in sevgilisi Quinn’in Joker ile olan bağlarını koparmakta oldukça kararlı bir tavır sergilemesi ile Joker’e bir daha asla dönmeyeceğinin sinyalleri verildi.

Öte yandan Punchline’ın tam bir Harley Quinn karşıtı karakter olduğunun altını da ayrıca çizmek gerekiyor. Harley Quinn ile karşı karşıya geldiğinde de onu yaralayarak ne kadar karşıt bir karakter olduğunu gösterdi. Ayrıca Catwoman’ı da yaraladığını belirtmek gerekiyor.

Exit mobile version