John Wick 4 Fragman Çıktı!

John Wick 4 fragman sürpriz bir şekilde izleyici kitlesi ile buluştu. Peki, filmin fragmanı izleyicilere ne veriyor?

John Wick 4 Fragman Çıktı!

John Wick 4 fragman, Lionsgate Movies kanalında “liste dışı” olarak yayımlandı. 1 dakika 5 saniye uzunluğundaki video, Keanu Reeves tarafından canlandırılan John Wick karakterinin tıpkı serinin diğer filmlerinde olduğu gibi bu filmde de kan ter kaldığını gözler önüne seriyor.

Dördüncü film, üçüncü filmin beyaz perdede izleyici kitlesi ile buluşmasından sonra beşinci film ile duyurulmuştu. Başlangıçta her iki filmin çekiminin de arka arkaya yapılması planlanıyordu ancak bütün dünyada etkisi hissettiren yeni tip koronavirüs ve Reeves’in The Matrix Resurrections çekimlerine katılmak zorunda olması nedenleriyle sadece dördüncü filme odaklanıldı.

Bütün aksaklıklara rağmen filmin çekimlerine 2021 yılının ortalarında başlandı. Lionsgate, 21 Temmuz’da başlayan San Diego Comic-Con’da John Wick 4’ün resmî fragmanını duyurdu.

John Wick 4 Fragman Ne Sunuyor?

Fragman, son zamanların en çok sevilen aksiyon serilerinden biri olan John Wick’in dördüncü filminin aynı tempoda geri döndüğünü gösteriyor.

Fragman, dördüncü filmin arkasındaki ekibin izleyici kitlesinin bir devam filminden ne beklediğini bildiğinin farkına vardırıyor. Araba kovalamacası, dövüşler ve çok daha fazlasını içeren yüksek tempolu aksiyon sahnelerinin ardından John’a hazır olup olmadığı soruluyor. John ise arkasını dönüp hazır olduğunu söylüyor.

Fragmana göre John Wick 4, 24 Mart 2023’te gösterime girecek. Bu, sevilen aksiyon serisi John Wick’in yeni filmini bekleyen hayran kitlesinin önünde çok az bir süre kaldığı anlamına geliyor.

Peki, sizin yeni filmden beklentiniz nedir? Bunu aşağıdaki yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version