En İyi Jennifer Lopez Filmleri

En iyi Jennifer Lopez filmleri neler? Dünyanın en ünlü oyuncularından biri olan Lopez'in hangi filmlerinin mutlaka izlenmeli? Cevapladık.

Jennifer Lopez filmleri ve şarkıları ile dünya çapında ün kazanan sanatçılardan biridir. İlk oyunculuk deneyimi seksenlere dayanan Lopez, doksanlı yıllarda birçok yapımda oyunculukta ne kadar başarılı olduğunu tüm dünyaya gösterecek şekilde çalıştı.

En çok Selena filmi ile tanınan ünlü oyuncunun en iyi filmlerini sizin için bir araya getirdik. Bu filmleri daha önce izlemediyseniz aşağıdan konusunu inceleyebilir ve izleyip izlemeyeceğinize karar verebilirsiniz.

İzlenmesi Gereken Jennifer Lopez Filmleri

İzlenmesi Gereken Jennifer Lopez Filmleri

1. Selena

Drama türüne sahip Selena adlı 1997 yapımı film, henüz genç yaşta popülerlik kazanıp kısa sürede bir yıldız hâline gelen, 23 yaşında hayranlarından biri tarafından vurulması sonucunda hayatını kaybeden Selena Perez’in hikâyesini izleyici ile buluşturuyor.

2. Enough

Enough, Mitch isimli zengin bir eşe sahip kadının evlendikten sonra eşinin esasında nasıl birisi olduğunu fark etmesi ile ondan uzaklaşmaya çalışan Slim’in hikâyesini ele alıyor. Slim, eski eşine karşı savaşabilmek için kendisini eğitmek zorundadır.

3. An Unfinished Life

Lopez’in drama türündeki başka bir filmi de An Unfinished Life’tır. Film, erkek arkadaşı tarafından sürekli olarak rahatsız edilen Jean’in küçük kızını da alıp kayınpederinin evine taşınması ile gelişen olayları merkezine alıyor.

4. Out of Sight

Out of Sight filminde bir banka soyguncusu olan Jack Foley, arkadaşı ile hapisten kaçıyor. Hapisten kaçarken onları gören Karen Sisco’yu da kaçırır.

5. Shall We Dance

Shall We Dance, sıradan bir hayat süren bir adamın ilk görüşte âşık olduğu bir dans kocası ile hikâyesini anlatan romantik komedi filmidir. Dans hocası ile tanışabilmek için dansa başlar.

Yeri gelmişken soralım: Yabancı komedi filmleri sever misiniz? Bu filmleri sıraladığımız listemize göz atabilirsiniz!

6. Maid in Manhattan

Bir otelde hizmet görevlisi olan Marisa Ventura, bir gün Christopher Marshall adında bir politikacı ile tanışır ama ortada büyük bir yanlış anlaşılma vardır: Marshall, Ventura’yı yanlış tanımıştır.

Filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Lopez’in yanı sıra Ralph Fiennes, Tyler Posey, Stanley Tucci, Marissa Matrone, Natasha Richardson ve Amy Sedaris gibi isimler yer alıyor.

Exit mobile version