Janitor AI Nasıl Kullanılır? Özellikleri Neler?

Son zamanların gözde yapay zekâ hizmetlerinden biri olan Janitor AI nasıl kullanılır? Bu rehberde detaylı olarak açıkladık.

Janitor AI Nasıl Kullanılır? Özellikleri Neler?

Yapay zekânın özellikle son birkaç yıl içinde nasıl büyük bir gelişim gösterdiğini gözler önüne seren Janitor AI nasıl kullanılır?

Bu rehberde son derece yenilikçi bir platform sunmakta olan Janitor AI ile ilgili kafanıza takılması muhtemel olan tüm soruları yanıtlayacağız.

Janitor AI Nedir?

Janitor AI, herhangi bir sorununuzu çözmeye ya da size arkadaşlık edecek iyi bir karakter sunarak keyifli sohbet sürdürmenize yardımcı olan gelişmiş bir sohbet botudur. Birçok karakter seçeneğine sahip olması ile kullanıcılara oldukça geniş bir yelpaze sunan sohbet botu, kullanıcıların sorunlarını çözmek ve insan benzeri yanıtlar vermek için doğal dil işleme modelini kullanır.

Janitor AI Özellikleri Neler?

Janitor AI Nasıl Kullanılır?

Janitor AI, web tarayıcısı üzerinden kullanılabileceği gibi projelerde API olarak da kullanılabilir. Amacınız sadece eğlenceli zaman geçirmek ya da sorularınıza yanıt verecek bir sohbet botu kullanmak ise Janitor AI’ın web sitesi üzerinden hazır karakterlerden birini seçebilir ya da kendi sohbet botunuzu oluşturabilirsiniz.

Bunu eğer bir projede kullanmak istiyorsanız API hizmetini kullanmayı düşünebilirsiniz. Özellikle işletmelerin özelleştirilmiş sohbet botları oluşturması için gerekli her şeye sahip olabilirsiniz. Sohbet botunun kullanacağı dili istediğiniz şekilde ele alabilirsiniz.

Exit mobile version