İyi Adamın 10 Günü Fragmanı Çıktı!

İyi Adamın 10 Günü fragmanı yayımlandı. Bu fragmanla beraber filmin ne zaman yayımlanacağı da açıklığa kavuştu.

İyi Adamın 10 Günü Fragmanı Çıktı!

İyi Adamın 10 Günü fragmanı, Netflix Türkiye’nin YouTube kanalı üzerinden yayımlandı. Başrol oyuncusu olarak Nejat İşler’in seyirci karşısına çıkacağı filmin dijital yayın platformu Netflix üzerinden ne zaman izlenmeye başlanabileceği de belli oldu.

Birkaç yıl önce Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede hizmet vererek daha fazla ülkede faaliyetlerini sürdürmeye başlayan dijital yayın platformu Netflix, Türkiye pazarına girdiğinden beri yerli dizi ve filmlerle içerik yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

İçerik kütüphanesinde şu an Atiye, Hakan: Muhafız (The Protector), Erşan Kuneri, Kuş Uçuşu ve Zeytin Ağacı gibi dizi ve filmler olan Netflix’in kütüphanesine yeni bir üçlemenin ilk filmi geliyor.

İyi Adamın 10 Günü Fragmanı Yayında

Nejat İşler’in başrol oyuncusu olarak izleyici kitlesinin karşısına çıkacağı yeni bir üçlemenin müjdesi Netflix tarafından verildi. Gerilim türünde olan film serisi, bir kitaptan uyarlanıyor.

Filmin sayfasında “İyi Adamın 10 Günü” adlı filmin aksiyon dolu üçlemenin ilk filmi olacağı belirtildi. Filmde Nejat İşler’e başrol oyuncuları olarak Nur Fettahoğlu ve Şenay Gürler eşlik edeceği de paylaşılan bilgiler arasında yer aldı.

Filmin yayımlanan fragmanında paylaşılan bilgilere göre İyi Adamın 10 Günü, 10 Şubat 2023 tarihinde Netflix’te yayımlanacak.

İyi Adamın 10 Günü Oyuncuları

Exit mobile version