It Takes Two 5 Milyondan Fazla Sattı

Geliştirici Hazelight Studios, ödüllü co-op aksiyon macera oyunu It Takes Two için bir başka dönüm noktasını daha kutladı. Oyun resmi olarak 5 milyonun üzerinde sattı.

Geliştirici Hazelight Studios, ödüllü co-op aksiyon macera oyunu It Takes Two için bir başka dönüm noktasını daha kutladı. Üstelik oyun resmi olarak 5 milyonun üzerinde sattı. Bununla birlikte geliştirici Twitter üzerinden bir gönderi yayınladı.

It Takes Two’nun daha önceki satış rakamlarına bakacak olursak Nisan’da 1 milyon, Haziran’da 2 milyon ve Ekim’de 3 milyon satışı aştığını görüyoruz. Bu veriler göz önüne alındığından oyun her geçen ay iyi şekilde satmaya devam ediyor.

It Takes Two’da hayatınızın en çılgın yolculuğuna çıkın.  Böylelikle Friend’s Pass ile bir arkadaşınızı ücretsiz oynamaya davet edin, neşeli ve karışık çeşitli oynanış görevlerinin üstesinden gelin.

It Takes Two Sistem Gereksinimleri

Minimum:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i3-2100T or AMD FX 6100
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 or AMD R7 260x
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Önerilen:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i5 3570K or AMD Ryzen 3 1300x
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 980 or AMD R9 290X
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Oyun Hakkında

Ortak oyun için tasarlanan ve türünde çığır açan platform macerası It Takes Two’da hayatınızın en çılgın macerasına çıkın. Friend’s Pass ile bir arkadaşınızı ücretsiz oynamaya davet edin. Üstelik eğlenceli ve karmaşık çeşitli oyun görevlerinin üstesinden gelin. Büyüyle oyuncak bebeğe dönüştürülen iki insan, Cody ve May yerine geçin ve hatta onların didişmeyle dolu ilişkisini deneyimleyin. Birlikte her köşede bilinmezlerin saklandığı fantastik bir dünyada sıkışıp kalıyorlar ve parçalanan ilişkilerini ister istemez kurtarmaları gerekiyor.

Her yeni seviyede eşsiz ve birbirine bağlı karakter yeteneklerinde ustalaşın.  Kısacası çok sayıda beklenmedik engel ve kahkaha dolu macerada birbirinize yardım edin. Gangster sincapların tüylü kuyruklarını pataklayın, külotları uçurun, hareketli bir gece kulübünde DJ’lik yapın ve büyülü bir kar küresinde kızakla kayın. Anlatım ve oynanışın eşsiz bir mecazi deneyimle birleştiği, içten ve eğlenceli bir hikayeyi yaşayın.

It Takes Two, ortak oyun konusunda sektör lideri olan, ödüllü Hazelight stüdyosu tarafından geliştirildi. Onlar sizi çılgın ve büyüleyici bir yolculuğa çıkarırken tek bir gerçek var: Birlikte daha iyiyiz.

Exit mobile version