İşte yeni Iphone 14 görüntüleri

Apple İphone 14 hakkında yeni bilgiler ve görüntüler ortaya çıktı.

Apple uzun süredir mobil telefon İphone 14 üzerine çalışıyordu.  Waqar Khan, Apple’ın yeni ürünüyle ilgili renderlar paylaştı.

Analist Jon Prosser da geçtiğimiz Eylül ayında  iPhone 14 Pro Max render görüntüleri ile ilgili çalışma yaptıklarını duyurdu.  Prosser’in de bu render görüntülerini paylaşacağı tahmin ediliyor.

İşte iPhone 14 Pro Render Görüntüleri

Önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen İphone 14’ün en büyük farklılığı Apple A16 Bionic işlemci olacak. Bu yeni işlemci sayesinde telefonun  güç tüketimi konusunda ise oldukça iddialı oluyor.

Arka kameranın düz olması Yeni telefonu, 13’ten ayıran özellik haline getiriyor.  Çıkan haberlere göre; Apple, yeni ürünü ile yeni bir tasarımı tercih ediyor. Apple,  yeni ürünün kamerasında çentik yerine hatta kamera deliği kullanıyor.

Firma, yeni tüm iPhone modellerinde 120Hz ProMotion teknolojisini kullanma kararı aldı.. İphone 5’te yer alan yuvarlak ses tuşları yeni mobil cihaz  ile de geri geliyor.

Apple daha büyük ebatlarda telefon piyasaya sürmek istiyor.  6.1 inç Iphone 14, 6.1 inç Iphone 14 Pro, 6.7 inç Iphone 14 Max ve 6.7 inç Iphone ‘ların üretimi başlayacak.

Yeni Iphone’ların bazıları titanyum çerçevede oluyor.  Iphone’lar, yeni tasarımlı hoparlör ve hatta mikrofon ızgaraları ile üretmek istiyor. Apple, üstelik Iphone’u daha serin tutması için yeni bir buhar odası termal sistemi de kullanmak istiyor.

Üstelik yeni iPhone’larda kamera iyileştirmesi de olacak. Hatta Apple’ın üstelik bir “periskop” yakınlaştırma lensi kullanma olasılığı da var.  Ancak bu özelliğin telefonlara ne zaman entegre olacağı henüz belli değil. Pro Iphone  modellerde ayrıca 48 megapiksel kamera ve 8K video kayıt yetenekleri de olabilir.

Yeni Telefon Ne Zaman Çıkacak?

Iphone 14’ün, Apple tarafından üstelik Eylül 2022’de tanıtılma ihtimali var.

Bunun yanında, Graham Townsend, ‘Apple’ın 3 yıl sonraki modelinde hangi özelliklerin yer alacağını üretici biliyor.’ dedi.

Aynı zamanda Apple, yeni ürün tasarımında Lightning girişine de yer veriyor. Mobil telefon üretimi yapan birçok markanın ürünlerinde 2024’e kadar Type-C girişine yer vermesi analistler tarafından bekleniyor.

Yeni Apple ürünün nasıl bir görünüşte ve özellikte olacağı merak ediliyor.

Exit mobile version