İşte Karşınızda En Yeni Amiral Gemisi Ürünleriyle POCO F5 Serisi!

Uygun fiyatı ve yüksek performansıyla kullanıcıların kalbinde taht kuran teknoloji markası POCO, yeni amiral gemisi ürünleri POCO F5 ile hızın kaynağını kullanıcılarının beğenisine sunarken POCO F5 Pro ile gücü ateşliyor.

Genç teknoloji meraklıları arasında popüler bir akıllı telefon markası olan POCO, geçtiğimiz beş yıl boyunca kullanıcılarının istekleriyle paralel teknolojiler geliştirmek için çalıştı. POCO’nun amiral gemisi serisinde devam eden çalışmalar ve iyileştirmeler, POCO F5 ve POCO F5 Pro adlı iki göz kamaştırıcı yeni cihazla sonuçlandı.

Hız ve güç tutkunları için özel geliştirilen POCO F5 serisi, uygun fiyatı, kalitesi ve yüksek performansıyla teknoloji tutkunlarının gözünü kamaştırıyor. Yüksek hız ve güçlü işlemcileri sayesinde takılma ve gecikme problemi yaşamadan çoklu görevlerde kullanıcıları yarı yolda bırakmayan seri, üstün performansıyla maksimum verim sağlıyor. Mobil oyun oynamayı seven teknoloji meraklıları için özel olarak tasarlanan POCO F5, Snapdragon 7+ Gen 2 işlemciye sahip küresel pazarlarda piyasaya sürülen ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyor.

Çok yönlü bir amiral gemisi olan POCO F5 Pro ise gücünü güçlü Snapdragon 8+ Gen 1’den alıyor. Amiral gemisi işlemcisiyle muazzam bir performans sunan POCO F5 Pro, güç tüketim iyileştirmelerini de beraberinde getiriyor. Hem POCO F5 hem de POCO F5 Pro’da bulunan LiquidCool Teknolojisi 2.0, PUBG MOBILE ve Genshin Impact gibi güçlü işlemci gerektiren oyunları oynarken bile cihazların aşırı ısınmasını önlüyor. POCO F5 Pro, yüksek akıcılığı sayesinde oyun oynarken veya HD videolar çekerken keyifli kullanıcı deneyimi ile anılarınıza ortak oluyor.

POCO, şimdiye kadarki en kusursuz ekranı da beraberinde getiriyor. 68 milyar gerçeğe yakın renk ile kusursuz bir ekran kullanımı sunan POCO F5 6,67 inç boyutundaki Flow AMOLED ekranı ve sadece 2.22mm’lik çerçevesiyle %93,4’lük ekran-gövde oranıyla göz kamaştırıyor. En yüksek parlaklık olan 1400 nit seviyesini destekleyen POCO F5 Pro’nun ekranı ise doğrudan güneş ışığı altında bile kolaylıkla görünüyor. POCO F5 Pro, pikselleri iki katına çıkaran göz alıcı bir WQHD+ 120Hz AMOLED ekrana sahip olmasının yanı sıra WQHD+ ekran sunan ilk POCO akıllı telefon olma özelliği taşıyor. Bir FHD+ ekrana göre neredeyse iki kat daha net görüntü sunuyor.

İşlemci gücü ve ekran kalitesinde kendi fiyat segmentinin üzerinde özellikler sunan POCO F5 serisi, kullanıcısına aynı zamanda mükemmel bir pil ömrü sunarak pil ile ilgilli endişeleri ortadan kaldırıyor. POCO F5 Pro, 5160 mAh pili ile tüm gün boyunca kesintisiz güç ve birden fazla hızlı şarj seçeneği sunarak cihazı gece gündüz güvenilir bir yol arkadaşı haline getiriyor. 30W kablosuz şarj desteği ile 30 dakika, 67W turbo şarj teknolojisi ile 15 dakika içinde şarj düzeyi yüzde 50’ye çıkıyor. Yine 67W turbo şarj sayesinde süper hızlı şarj süresine sahip olan POCO F5 ise yalnızca 50 dakika içinde yüzde 100 şarj düzeyine ulaşıyor.

İşlemci gücü ve ekran kalitesinde kendi fiyat segmentinin üzerinde özellikler sunan POCO F5 serisi, kullanıcısına aynı zamanda mükemmel bir pil ömrü sunarak pil ile ilgilli endişeleri ortadan kaldırıyor. POCO F5 Pro, 5160 mAh pili ile tüm gün boyunca kesintisiz güç ve birden fazla hızlı şarj seçeneği sunarak cihazı gece gündüz güvenilir bir yol arkadaşı haline getiriyor. 30W kablosuz şarj desteği ile 30 dakika, 67W turbo şarj teknolojisi ile 15 dakika içinde şarj düzeyi yüzde 50’ye çıkıyor. Yine 67W turbo şarj sayesinde süper hızlı şarj süresine sahip olan POCO F5 ise yalnızca 50 dakika içinde yüzde 100 şarj düzeyine ulaşıyor. [1]

İleriye dönük en iyi teknolojilere sahip olmak isteyen teknoloji meraklıları için tasarlanan bu iki cihaz; oyun oynamayı, fotoğraf çekmeyi, video içeriği oluşturmayı veya birden fazla uygulama kullanmayı kolaylaştırıyor ve daha keyifli hale getiriyor. POCO F5, segmentinde fark yaratan işlemcisiyle oyun tutkunları için öne çıkarken, POCO F5 Pro ise eksiksiz amiral gemisi özellikleriyle profesyonel kullanıcılar için mükemmel bir seçim olarak kullanıcının beğenisine sunuluyor.

Veriler dahili laboratuvar tarafından test edilmiştir. Gerçek sonuçlar farklılık gösterebilir.

Exit mobile version