İşte karşınızda 2020 model VW Passat!

2020 vw passat

Önümüzdeki yaz aylarında satışa sunulması planlanan 2020 model VW Passat, geçtiğimiz günlerde Avrupa’da tanıtıldı. Yoğun bir makyaj operasyonu geçiren otomobil tek kelimeyle “şahane” duruyor. Dilerseniz aracın detaylarına birlikte göz atalım.

2020 VW Passat’ın dikkat çeken ayrıntıları

Cenevre Otomobil Fuarı öncesinde resmen gün yüzüne çıkan yeni Passat’ta ilk dikkat çeken detay, aracın ön tampon ve ızgaralarındaki güncel tasarım dili oluyor. Aracın arka kısmında ise LED stop lambaların kullanıldığı göze çarpıyor. Arka bölüme geniş bir şekilde yazılmış olan Passat yazısı da aracın diğer dikkat çeken tasarım detaylarından.

2020 vw passat

Araçta pek çok güncel teknolojik donanım bulunuyor. Yenilenen multimedya sistemiyle beraber yeni Passat, artık çok daha kaliteli bir eğlence altyapısına sahip. Sesli komut özelliğinin unutulmadığı araçta aynı zamanda entegre bir SIM kart mevcut. Böylelikle aracın Wi-Fi bağlantı noktası özelliğini kullanabiliyorsunuz.

Hem benzinli hem de dizel motor seçeneklerine sahip olan yeni Passat, en güçlü motor seçeneğiyle tam 268 beygirlik bir güç üretebiliyor.

Müşterilere araçla beraber yeni jant ve renk seçeneklerinin de sunulacağı bilgisi paylaşıldı. Yeni Passat’ın satış fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

2020 BMW 7 Serisi tasarımıyla büyüledi

Exit mobile version